Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.14 [del]
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20866
Cruz del Sur FFB Sokker Academy
COPA Tactiek T12
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Daukszewicz met een snelle inworp. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Alpár bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpár geeft een lange en hoge pass. Ramadani kopt de bal weg. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léo met de inworp. Beudoret rent richting de bal. Beudoret haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 1:0

16e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Alpár onderschept slim de pass. Alpár geeft een hoge lob. Ramadani rent richting de bal. Ramadani haalt uit met een fantastische trap. Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret geeft een lange en hoge pass. Ramadani kopt de bal weg. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 2:0

41e minuut.
Strangio onderschept slim de pass. Strangio geeft een hoge lob. Rojas kopt de bal weg. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani speelt de bal door. Klungelig pakt Beudoret de bal. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani draait met de bal, schiet en ... Szablewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 49%, FFB Sokker Academy 51%.
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 2:0

48e minuut.
Hodinář probeert naar een medespeler te passen. Léo is nu in balbezit. Léo passt de bal in één keer door. Ramadani is nu in balbezit. Ramadani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Grzyb komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Léo kopt de bal weg. Ezer rent richting de bal. Ramadani onderschept slim de pass. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 3:0

57e minuut.
Walęcki rent richting de bal. Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret speelt de bal door. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Gornakov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Falzone onderschept slim de pass. Léo bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gornakov de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kumiray kopt de bal weg. Ramadani rent richting de bal. Ramadani passt de bal met de wreef. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hodinář geeft een lange en hoge pass. Gornakov kopt de bal weg. Ramadani is nu in balbezit. Ramadani heeft problemen om de bal te vangen. Ramadani draait met de bal, schiet en ... Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
bin Dahlan met een sublieme pass. Strangio rent richting de bal. Ramadani begaat een overtreding. Ramadani krijgt een gele kaart. Strangio raakt geblesseerd tijdens het duel. Üzülmez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walęcki rent richting de bal. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 4:0

80e minuut.
Diur komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ezer probeert de bal met de borst te controleren. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani passt de bal zonder na te denken. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov schiet op doel. Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Diur verovert de bal door een tackle van achteren. Diur probeert naar een medespeler te passen. Gornakov rent richting de bal. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 5:0

87e minuut.
Diur onderschept slim de pass. Daar is Diur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walęcki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walęcki krijgt een gele kaart. Diur raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramadani neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 6:0

88e minuut.
Cinalli is nu in balbezit. Diur onderschept slim de pass. Diur passt de bal in één keer door. Ramadani rent richting de bal. Ramadani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 28%, FFB Sokker Academy 72%.
Cruz del Sur - FFB Sokker Academy 6:0