Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Deportivo Bellota
11111 Tactiek Bellota
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 36.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Pinamico passt de bal in één keer door. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Sforzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Deportivo Bellota 1:0

13e minuut.
Bendkowski met de inworp. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico passt de bal zonder na te denken. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 50%, Deportivo Bellota 50%.
defensores de karin - Deportivo Bellota 1:0

51e minuut.
Garştea speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massa. Massa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Altınmeşe is nu in balbezit. Altınmeşe geeft de bal voor. Giunta is nu in balbezit. Trastowski onderschept slim de pass. Trastowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Sforzini bokst de bal weg.

63e minuut.
Villa rent richting de bal. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea geeft een lange en hoge pass. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico schiet op doel. Sforzini bokst de bal weg.

73e minuut.
Nocioni krijgt zijn hoofd ertegen. Del Valle is nu in balbezit. Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico geeft een lange en hoge pass. Nocioni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Deportivo Bellota 2:0

79e minuut.
Klungelig pakt Trastowski de bal. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea passt de bal in één keer door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Deportivo Bellota 3:0

84e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Trastowski passt de bal met de wreef. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinamico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinamico schiet op doel. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 31%, Deportivo Bellota 69%.
defensores de karin - Deportivo Bellota 3:0