Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys Bielsa FC
sokkero1 Tactiek javier4
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Lukoki is nu in balbezit. Gullotti rent richting de bal. Lukoki verovert de bal door een tackle van achteren. Lukoki geeft een lange en hoge pass. Chavarria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Madgearu rent richting de bal. Butulan onderschept slim de pass. Butulan met een sublieme pass. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:1

6e minuut.
Traykov onderschept slim de pass. Vasilić onderschept slim de pass. Vasilić speelt de bal door. Chavarria rent richting de bal. Chavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:2

10e minuut.
Ðức Huy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herghelegiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauševičius rent richting de bal. Bauševičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Labanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajić is nu in balbezit. Brajić geeft een lange en hoge pass. Lukoki springt en kopt de bal. Hart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Brajić de bal. Brajić geeft een lange en hoge pass. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki draait met de bal, schiet en ... Hart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:4

15e minuut.
Herghelegiu passt de bal met de wreef. Lukoki probeert de bal aan de voet te houden. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:5

17e minuut.
Figgini passt de bal met de wreef. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki passt de bal zonder na te denken. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:6

19e minuut.
Figgini rent richting de bal. Figgini passt de bal zonder na te denken. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gullotti rent richting de bal. Brajić verovert de bal door een tackle van achteren. Brajić geeft een lange en hoge pass. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Hart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:7

23e minuut.
Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Brajić onderschept slim de pass. Brajić passt de bal met de wreef. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hart trapt de bal weg. Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herghelegiu. Herghelegiu krijgt een gele kaart. Ðức Huy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ðức Huy kan niet meer verder spelen. Barnhouse komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Brajić rent richting de bal. Labanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanič passt de bal met de wreef. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Vasilić de bal. Vasilić met een sublieme pass. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria draait met de bal, schiet en ... Hart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:8

35e minuut.
Barnhouse kopt de bal weg. Klungelig pakt Gullotti de bal. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki draait met de bal, schiet en ... Hart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Labanič probeert naar een medespeler te passen. Vasilić rent richting de bal. Vasilić speelt de bal door. Chavarria rent richting de bal. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Hart bokst de bal weg.

43e minuut.
Barnhouse geeft een lange en hoge pass. Mina Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ... Hart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:9

44e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnhouse is nu in balbezit. Barnhouse geeft een hoge lob. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 78%, Bielsa FC 22%.
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:9

46e minuut.
Bargdich komt het veld opgelopen. Kerner komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vasilić is nu in balbezit. Lukoki is nu in balbezit. Mina Martínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mina Martínez krijgt een gele kaart. Lukoki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brajić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Barnhouse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukoki geeft de bal voor. Klungelig pakt Sardella de bal. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Figgini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miracolo kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:10

72e minuut.
Kričković kopt de bal weg. Daar is Traykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:11

78e minuut.
Brajić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sardella de bal. Miracolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mina Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria rent richting de bal. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:12

83e minuut.
Barnhouse speelt de bal door. Klungelig pakt Vasilić de bal. Vasilić passt de bal met de wreef. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Brajić rent richting de bal. Brajić probeert naar een medespeler te passen. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:13

86e minuut.
Kerner probeert naar een medespeler te passen. Vasilić kopt de bal weg. Traykov kan de bal niet met de borst controleren. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kričković geeft een lange en hoge pass. Figgini kopt de bal weg. Klungelig pakt Chavarria de bal. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 77%, Bielsa FC 23%.
C.A. All Boys - Bielsa FC 0:13