Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos FCB Independiente
Normal Tactiek 451
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 56
average Schieten excellent
average Passen outstanding
average Verdedigen good


4e minuut.
Avella kopt de bal weg. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurtz. Kurtz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Scazzoso heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria passt de bal zonder na te denken. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:1

10e minuut.
Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ... Delmonte probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Scazzoso met een sublieme pass. Martínez Soria rent richting de bal. Martínez Soria passt de bal zonder na te denken. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Reichl kopt de bal weg. Daar is Florit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso geeft een hoge lob. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
de Lara onderschept slim de pass. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso met een sublieme pass. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:2

17e minuut.
Martínez Soria speelt de bal door. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso speelt de bal door. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:3

19e minuut.
Borzyszkowski met een sublieme pass. Avella rent richting de bal. Kurtz rent richting de bal. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Scazzoso kan de bal niet met de borst controleren. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Avella is nu in balbezit. Avella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Kurtz heeft problemen om de bal te vangen. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:4

29e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas probeert naar een medespeler te passen. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:5

37e minuut.
Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Martínez Soria probeert naar een medespeler te passen. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. Kurtz probeert de bal aan de voet te houden. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:6

39e minuut.
Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez speelt de bal door. Martínez Soria met een sublieme pass. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Po kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria passt de bal in één keer door. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Suárez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal in één keer door. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:7

43e minuut.
Avella passt de bal zonder na te denken. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal met de wreef. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 77%, FCB Independiente 23%.
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:8

54e minuut.
Curamil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Florit de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft de bal voor. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Russi trapt de bal weg. Borzyszkowski kopt de bal weg. Kurtz heeft problemen om de bal te vangen. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Delmonte de bal. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Curamil verovert de bal door een tackle van achteren. Curamil passt de bal met de wreef. Borzyszkowski speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Russi trapt de bal weg van het doel. Duluc kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Soria speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Russi trapt de bal weg. Duluc kopt de bal weg. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal. Russi bokst de bal weg.

62e minuut.
de Lara rent richting de bal. Martínez Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Soria passt de bal in één keer door. Avella heeft problemen om de bal te vangen. Avella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:9

64e minuut.
Suárez Álvarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Delmonte de bal. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap. Russi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schützenberg is nu in balbezit. Scazzoso onderschept slim de pass. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso geeft de bal voor. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borzyszkowski neemt de hoekschop. Russi bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delmonte de bal. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Borzyszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scazzoso geeft de bal voor. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Delmonte probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mascarenhas passt de bal met de wreef. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Po is nu in balbezit. Scazzoso verovert de bal door een tackle van achteren. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Kurtz rent richting de bal. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Curamil kan de bal niet met de borst controleren. Mezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Curamil onderschept slim de pass. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Martínez Soria met een sublieme pass. Avella is nu in balbezit. Delmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 79%, FCB Independiente 21%.
Quilmeños unidos - FCB Independiente 0:9