Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Independiente Quilmeños unidos
451 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten average
outstanding Passen weak
good Verdedigen average


6e minuut.
Martínez Soria kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Soria passt de bal in één keer door. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Quilmeños unidos 1:0

19e minuut.
Avella onderschept slim de pass. Kurtz is nu in balbezit. Avella onderschept slim de pass. Avella draait met de bal, schiet en ... Őry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Quilmeños unidos 2:0

26e minuut.
Schützenberg probeert naar een medespeler te passen. Mascarenhas speelt de bal door. Jusufi is nu in balbezit. Jusufi geeft de bal voor. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Borzyszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Martínez Soria rent richting de bal. Martínez Soria draait met de bal, schiet en ... Őry bokst de bal weg.

28e minuut.
Florit is nu in balbezit. Florit geeft een hoge lob. Mascarenhas kopt de bal weg. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Martínez Soria passt de bal in één keer door. Scazzoso speelt de bal door. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria schiet op doel. Őry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Quilmeños unidos 3:0

35e minuut.
Onega passt de bal in één keer door. Kurtz rent richting de bal. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. Őry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Quilmeños unidos 4:0

37e minuut.
Florit geeft de bal voor. Inworp. Borzyszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scazzoso geeft een lange en hoge pass. Avella springt en kopt de bal. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski geeft de bal voor. Avella krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Borzyszkowski met een sublieme pass. Scazzoso speelt de bal door. Martínez Soria probeert naar een medespeler te passen. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Curamil speelt de bal door. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Scazzoso passt de bal met de wreef. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski met een sublieme pass. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ... Őry bokst de bal weg. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria draait met de bal, schiet en ... Őry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - Quilmeños unidos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 20%, Quilmeños unidos 80%.
FCB Independiente - Quilmeños unidos 5:0

50e minuut.
Schützenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenberg passt de bal zonder na te denken. Florit is nu in balbezit. Avella onderschept slim de pass. Avella haalt uit met een fantastische trap. Őry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Őry met een sublieme pass. Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Avella de bal. Avella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Onega de bal. Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Delmonte geeft een hoge lob. Sidders heeft problemen om de bal te vangen. Jusufi is nu in balbezit. Jusufi geeft de bal voor. Avella krijgt zijn hoofd ertegen. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mascarenhas onderschept slim de pass. Mascarenhas passt de bal met de wreef. Jusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufi geeft de bal voor. Avella springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Martínez Soria rent richting de bal. Martínez Soria schiet op doel. Po heeft problemen om de bal te vangen. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas probeert naar een medespeler te passen. Jusufi probeert naar een medespeler te passen. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Scazzoso passt de bal met de wreef. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Schützenberg passt de bal in één keer door. Curamil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żukowski. Curamil roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Curamil kan niet meer verder spelen. Nemer komt het veld opgelopen. Mascarenhas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kurtz de bal. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella draait met de bal, schiet en ... Őry bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Avella de bal. Po bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella haalt uit met een fantastische trap. Delmonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso geeft een hoge lob. Delmonte kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jusufi zal de hoekschop nemen. Őry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Jusufi de bal. Jusufi passt de bal met de wreef. Martínez Soria met een sublieme pass. Klungelig pakt Avella de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jusufi geeft de bal voor. Klungelig pakt Schützenberg de bal. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap. Őry probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Borzyszkowski speelt de bal door. Martínez Soria met een sublieme pass. Daar is Avella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella haalt uit met een fantastische trap. Őry probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Po de bal. Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso haalt uit met een fantastische trap. Őry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Martínez Soria heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Soria geeft een lange en hoge pass. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ... Őry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 23%, Quilmeños unidos 77%.
FCB Independiente - Quilmeños unidos 5:0