Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy defensores de karin
T12 Tactiek 11111
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
44.1 gemiddelde waardering 50
good Schieten excellent
average Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Inworp. Pinamico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski schiet op doel. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:1

13e minuut.
Cinalli met een snelle inworp. Đulbić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Džodić. Džodić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinamico geeft een hoge lob. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:2

24e minuut.
Falzone is nu in balbezit. Falzone geeft een lange en hoge pass. Predoiu is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pinamico rent richting de bal. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski met een sublieme pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Garştea rent richting de bal. Walęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:3

33e minuut.
Trastowski geeft de bal voor. Ezer verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico draait met de bal, schiet en ... Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:4

39e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Pinamico geeft de bal voor. Garştea rent richting de bal. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nocioni de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ezer onderschept slim de pass. Ezer geeft een hoge lob. Daar is Grillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 66%, defensores de karin 34%.
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:4

50e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Pinamico passt de bal zonder na te denken. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:5

53e minuut.
Covrig speelt de bal door. Garştea probeert naar een medespeler te passen. Trastowski rent richting de bal. Trastowski geeft de bal voor. Nocioni maakt een snoekduik en kopt de bal. Szablewski bokst de bal weg.

77e minuut.
Altınmeşe geeft de bal voor. Trastowski is nu in balbezit. Garştea rent richting de bal. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Garştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski met een sublieme pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 60%, defensores de karin 40%.
FFB Sokker Academy - defensores de karin 0:6