Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.14 [del]
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11095
Cruz del Sur Deportivo Bellota
COPA Tactiek Bellota
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 36
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Partsikanashvili met een sublieme pass. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani speelt de bal door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Massa de bal. Ramadani is nu in balbezit. Ramadani met een sublieme pass. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Partsikanashvili kopt de bal weg. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Rojas is nu in balbezit. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Sforzini bokst de bal weg. Del Valle heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Deportivo Bellota 1:0

7e minuut.
Magnesio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rojas de bal. Gornakov rent richting de bal. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Deportivo Bellota 2:0

11e minuut.
Inworp. Beudoret met een snelle inworp. Ramadani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magnesio de bal. Massa kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Sforzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gornakov probeert de bal met de borst te controleren. Neckel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ramadani passt de bal in één keer door. Daar is Beudoret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beudoret speelt de bal door. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov schiet op doel. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rojas speelt de bal door. Neckel probeert naar een medespeler te passen. Kumiray speelt de bal door. Beudoret geeft een hoge lob. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sforzini trapt de bal weg. Partsikanashvili kopt de bal weg. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hodinář onderschept slim de pass. Hodinář geeft een hoge lob. Daar is Massa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Partsikanashvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Deportivo Bellota 3:0

42e minuut.
Ramadani met een sublieme pass. Partsikanashvili rent richting de bal. Partsikanashvili met een sublieme pass. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Massa geeft de bal voor. Inworp. Beudoret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Giunta de bal onder controle te krijgen. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Deportivo Bellota 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 35%, Deportivo Bellota 65%.
Cruz del Sur - Deportivo Bellota 4:0

46e minuut.
Kazlecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ramadani met een sublieme pass. Partsikanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Partsikanashvili passt de bal zonder na te denken. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Üzülmez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ramadani passt de bal met de wreef. Kazlecki rent richting de bal. Neckel begaat een overtreding. Neckel krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Léo met een sublieme pass. Beudoret geeft een hoge lob. Giunta heeft problemen om de bal te vangen. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Giunta geeft een hoge lob. Opałacz met een sublieme pass. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Wolemberg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Massa rent richting de bal. Ramadani verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadani geeft de bal voor. Del Valle probeert de bal aan de voet te houden. Kazlecki krijgt zijn hoofd ertegen. Sforzini bokst de bal weg.

79e minuut.
Beudoret passt de bal zonder na te denken. Rojas rent richting de bal. Kazlecki onderschept slim de pass. Kazlecki schiet op doel. Massa probeert de bal aan de voet te houden. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Üzülmez is nu in balbezit. Magnesio rent richting de bal. Magnesio geeft de bal voor. Ramadani is nu in balbezit. Ramadani draait met de bal, schiet en ... Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 30%, Deportivo Bellota 70%.
Cruz del Sur - Deportivo Bellota 4:0