Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Bellota Cruz del Sur
Bellota Tactiek COPA
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Beudoret geeft een lange en hoge pass. Massa heeft problemen om de bal te vangen. Rojas rent richting de bal. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Partsikanashvili speelt de bal door. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadani passt de bal in één keer door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Sforzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Cruz del Sur 0:1

17e minuut.
Giunta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Partsikanashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret geeft de bal voor. Sforzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ramadani rent richting de bal. Del Valle begaat een overtreding. Ramadani raakt geblesseerd tijdens het duel. Partsikanashvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gornakov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ramadani rent richting de bal. Ramadani passt de bal in één keer door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sforzini trapt de bal weg. Daar is Kjeldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadani geeft een lange en hoge pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ramadani onderschept slim de pass. Ramadani passt de bal in één keer door. Partsikanashvili probeert naar een medespeler te passen. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel. Sforzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Partsikanashvili de bal. Partsikanashvili geeft een lange en hoge pass. Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Partsikanashvili kopt de bal weg. Daar is Giunta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Sforzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Cruz del Sur 0:2

37e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret speelt de bal door. Massa is nu in balbezit. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 83%, Cruz del Sur 17%.
Deportivo Bellota - Cruz del Sur 0:2

48e minuut.
Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret met een sublieme pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Cruz del Sur 0:3

50e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret passt de bal in één keer door. Partsikanashvili rent richting de bal. Partsikanashvili haalt uit met een fantastische trap. Sforzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Bellota - Cruz del Sur 0:4

51e minuut.
Partsikanashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diur komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Léo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beudoret is nu in balbezit. Graczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beudoret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beudoret neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayuko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolemberg komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Giunta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beudoret heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Bellota 66%, Cruz del Sur 34%.
Deportivo Bellota - Cruz del Sur 0:4