Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Independiente C.A. All Boys
451 Tactiek sokkero1
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten good
outstanding Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Gullotti geeft een hoge lob. Madgearu probeert naar een medespeler te passen. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich schiet op doel. Bolesta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jusufi geeft een hoge lob. Hart probeert naar een medespeler te passen. Mascarenhas kopt de bal weg. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Hart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bodnár is nu in balbezit. Bodnár speelt de bal door. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Avella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Klungelig pakt Jusufi de bal. Jusufi speelt de bal door. Daar is Avella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso geeft de bal voor. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Hart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - C.A. All Boys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 30%, C.A. All Boys 70%.
FCB Independiente - C.A. All Boys 1:0

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Traykov is nu in balbezit. Traykov geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kerner probeert naar een medespeler te passen. Mascarenhas kopt de bal weg. Daar is Gullotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Martínez Soria geeft een lange en hoge pass. Sardella rent richting de bal. Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella haalt uit met een fantastische trap. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - C.A. All Boys 2:0

62e minuut.
Mascarenhas probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mina Martínez is nu in balbezit. Mina Martínez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez Álvarez met de inworp. Jusufi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mina Martínez geeft de bal voor. Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez passt de bal met de wreef. Jusufi is nu in balbezit. Jusufi haalt uit met een fantastische trap. Kerner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella haalt uit met een fantastische trap. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mina Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Soria geeft een lange en hoge pass. Avella springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Independiente - C.A. All Boys 3:0

67e minuut.
Borzyszkowski geeft een hoge lob. Kerner speelt de bal door. Herghelegiu kopt de bal weg. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Madgearu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bargdich de bal. Bargdich schiet op doel. Bolesta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Avella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Traykov de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borzyszkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Avella springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Herghelegiu met een snelle inworp. Gullotti rent richting de bal. Gullotti passt de bal zonder na te denken. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Reichl geeft de bal voor. Daar is Kričković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ... Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Independiente 25%, C.A. All Boys 75%.
FCB Independiente - C.A. All Boys 3:0