Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys FCB Independiente
sokkero1 Tactiek 451
32% Balbezit 68%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten solid
average Passen outstanding
good Verdedigen good


9e minuut.
Martínez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria passt de bal zonder na te denken. Avella rent richting de bal. Avella haalt uit met een fantastische trap. Hart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FCB Independiente 0:1

16e minuut.
Madgearu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauševičius komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Avella springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufi passt de bal met de wreef. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel. Hart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FCB Independiente 0:2

39e minuut.
Jusufi probeert naar een medespeler te passen. Traykov is nu in balbezit. Avella onderschept slim de pass. Avella schiet op doel. Hart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FCB Independiente 0:3

43e minuut.
Martínez Soria probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jusufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullotti is nu in balbezit. Jusufi verovert de bal door een tackle van achteren. Jusufi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 79%, FCB Independiente 21%.
C.A. All Boys - FCB Independiente 0:3

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gullotti rent richting de bal. Gullotti probeert naar een medespeler te passen. Jusufi met een sublieme pass. Martínez Soria is nu in balbezit. Martínez Soria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Martínez Soria probeert naar een medespeler te passen. Miracolo heeft problemen om de bal te vangen. Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso haalt uit met een fantastische trap. Kerner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FCB Independiente 0:4

79e minuut.
Miracolo geeft de bal voor. Bauševičius is nu in balbezit. Bauševičius met een sublieme pass. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - FCB Independiente 1:4

81e minuut.
Martínez Soria speelt de bal door. Suárez Álvarez rent richting de bal. Suárez Álvarez passt de bal in één keer door. Avella rent richting de bal. Avella schiet op doel. Kerner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 80%, FCB Independiente 20%.
C.A. All Boys - FCB Independiente 1:4