Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos Bielsa FC
Normal Tactiek javier4
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten brilliant
average Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Czerw is nu in balbezit. Czerw speelt de bal door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Sansone de bal. Labanič geeft de bal voor. de Lara rent richting de bal. Lukoki verovert de bal door een tackle van achteren. Lukoki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Delmonte met een harde bal richting middenveld. Labaja kopt de bal weg. Czerw kan de bal niet met de borst controleren. Czerw geeft de bal voor. Daar is Kurtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:2

12e minuut.
Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw speelt de bal door. Daar is Lukoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delmonte verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Veltman geeft de bal voor. Czerw is nu in balbezit. Florit onderschept slim de pass. Labaja onderschept slim de pass. Labaja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tevez is nu in balbezit. Tevez geeft een hoge lob. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw schiet op doel. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tevez rent richting de bal. Tevez passt de bal met de wreef. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:3

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Tognato de bal onder controle te krijgen. Labaja rent richting de bal. Labaja geeft de bal voor. Chavarria springt en kopt de bal. Russi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:4

33e minuut.
Labanič met een sublieme pass. Klungelig pakt Czerw de bal. Czerw passt de bal zonder na te denken. Lukoki is nu in balbezit. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Lara rent richting de bal. de Lara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tevez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukoki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tevez probeert naar een medespeler te passen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria passt de bal met de wreef. Lukoki rent richting de bal. Lukoki draait met de bal, schiet en ... Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Blanton probeert naar een medespeler te passen. Tevez geeft een lange en hoge pass. Czerw kopt de bal weg. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Po rent richting de bal. Lukoki onderschept slim de pass. Lukoki geeft de bal voor. Daar is Czerw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:5

38e minuut.
Tevez is nu in balbezit. Tevez geeft een lange en hoge pass. Czerw kopt de bal weg. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Delmonte geeft de bal voor. Sidders kopt de bal weg. Po probeert de bal aan de voet te houden. Lukoki rent richting de bal. Lukoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tevez kopt de bal weg. Schützenberg heeft problemen om de bal te vangen. Labaja speelt de bal door. Klungelig pakt Chavarria de bal. Chavarria haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 72%, Bielsa FC 28%.
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:5

52e minuut.
Kurtz controleert de bal met de borst. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chavarria neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:6

55e minuut.
Tognato is nu in balbezit. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Labanič geeft een hoge lob. Lukoki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chavarria is nu in balbezit. Chavarria met een sublieme pass. Czerw is nu in balbezit. Czerw schiet op doel. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:7

59e minuut.
Po bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanič onderschept slim de pass. Labanič passt de bal met de wreef. Czerw is nu in balbezit. Czerw schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Butulan de bal. Butulan geeft de bal voor. de Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:8

64e minuut.
Klungelig pakt Lukoki de bal. Lukoki speelt de bal door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:9

77e minuut.
Delmonte rent richting de bal. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria passt de bal zonder na te denken. Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukoki schiet op doel. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:10

86e minuut.
Klungelig pakt Chavarria de bal. Chavarria passt de bal met de wreef. Lukoki rent richting de bal. Lukoki haalt uit met een fantastische trap. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Tevez rent richting de bal. Tevez geeft de bal voor. Czerw rent richting de bal. Labaja rent richting de bal. Labaja geeft een hoge lob. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 73%, Bielsa FC 27%.
Quilmeños unidos - Bielsa FC 0:10