Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patria Grande AAJMFC
43W2 Tactiek Zeus
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Zanetti is nu in balbezit. Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arnaudeau de bal. Arnaudeau schiet op doel. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - AAJMFC 0:1

4e minuut.
Blanc passt de bal zonder na te denken. Enescu rent richting de bal. Enescu passt de bal in één keer door. Virga geeft de bal voor. Arnaudeau springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanetti met de inworp. Heis is nu in balbezit. Moya onderschept slim de pass. Moya schiet op doel. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Adames speelt de bal door. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Cornejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patria Grande - AAJMFC 1:1

12e minuut.
Enescu met een snelle inworp. Virga geeft een hoge lob. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - AAJMFC 1:2

15e minuut.
Virga verovert de bal door een tackle van achteren. Virga geeft een lange en hoge pass. Cacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciatore draait met de bal, schiet en ... Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - AAJMFC 1:3

25e minuut.
Virga verovert de bal door een tackle van achteren. Virga passt de bal met de wreef. Cacciatore rent richting de bal. Virga rent richting de bal. Virga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - AAJMFC 1:4

29e minuut.
Enescu passt de bal met de wreef. Hammerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım geeft een hoge lob. Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau haalt uit met een fantastische trap. Mosquera bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enescu met een snelle inworp. Virga bereikt de bal nog maar net als eerste. Virga geeft de bal voor. Cacciatore krijgt zijn hoofd ertegen. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Virga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Furtek komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Heis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enescu is nu in balbezit. Adames begaat een overtreding. Adames krijgt een gele kaart. Enescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Enescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cacciatore maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammerstad met de inworp. Balım is nu in balbezit. Balım geeft een hoge lob. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Grande 56%, AAJMFC 44%.
Patria Grande - AAJMFC 1:4

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Hammerstad de bal onder controle te krijgen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mariano ... Strafschop! Mariano krijgt een gele kaart. Moya raakt geblesseerd tijdens het duel. Moya kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - AAJMFC 2:4

49e minuut.
Balım geeft een hoge lob. Pita kopt de bal weg. Adames speelt de bal door. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Arnaudeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciatore onderschept slim de pass. Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereyra komt het veld opgelopen. Capristo komt het veld opgelopen. Quacquaruccio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hammerstad passt de bal zonder na te denken. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc passt de bal met de wreef. Cacciatore rent richting de bal. Cacciatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Santos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Santos heeft problemen om de bal te vangen. Monzón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camargo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Grande 46%, AAJMFC 54%.
Patria Grande - AAJMFC 2:4