Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferro Carril Oeste La Rosales
JUGARLA Tactiek ofen_DEF
61% Balbezit 39%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
De La Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. De La Fuente geeft de bal voor. Anton rent richting de bal. Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Alexík rent richting de bal. Outrata speelt de bal door. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tomaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexík onderschept slim de pass. Alexík probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siti onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Nemirovsky de bal. Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Alexík bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexík probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton is nu in balbezit. Anton draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 1:0

18e minuut.
Rzecki rent richting de bal. Rzecki passt de bal met de wreef. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 2:0

28e minuut.
Bogdasarian onderschept slim de pass. Bogdasarian geeft de bal voor. Siti rent richting de bal. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton haalt uit met een fantastische trap. Mazaliauskas bokst de bal weg. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 3:0

33e minuut.
Outrata onderschept slim de pass. Alexík is nu in balbezit. Alexík met een sublieme pass. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda onderschept slim de pass. Chinatti rent richting de bal. Chinatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Adamakis trapt de bal weg van het doel. Andrysiak kopt de bal weg. Daar is Rutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak schiet op doel. Anton probeert de bal aan de voet te houden. Rzecki is nu in balbezit. Rzecki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Siti onderschept slim de pass. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak passt de bal in één keer door. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel. Mazaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro Carril Oeste 42%, La Rosales 58%.
Ferro Carril Oeste - La Rosales 3:0

46e minuut.
Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomaz de bal. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De La Fuente geeft een hoge lob. Rutkowski is nu in balbezit. Anton rent richting de bal. Anton schiet op doel. Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 4:0

54e minuut.
Klungelig pakt Andrysiak de bal. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala passt de bal in één keer door. Anton rent richting de bal. Anton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Andrysiak rent richting de bal. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Chinatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinatti draait met de bal, schiet en ... Miśkowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki met een sublieme pass. Alexík heeft problemen om de bal te vangen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rhyne geeft een hoge lob. Rzecki kopt de bal weg. Anton geeft een lange en hoge pass. Rutkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mazaliauskas bokst de bal weg.

75e minuut.
Miala met een sublieme pass. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek geeft de bal voor. Anton rent richting de bal. Anton schiet op doel. Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 5:0

77e minuut.
Adamakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamakis geeft een hoge lob. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 6:0

80e minuut.
Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki geeft de bal voor. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Tomaz heeft problemen om de bal te vangen. Nemirovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ begaat een overtreding. Horvăţ krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tomaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaz geeft een lange en hoge pass. Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton haalt uit met een fantastische trap. Mazaliauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 7:0

88e minuut.
Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Alexík rent richting de bal. Alexík geeft een hoge lob. Anton krijgt zijn hoofd ertegen. Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - La Rosales 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro Carril Oeste 43%, La Rosales 57%.
Ferro Carril Oeste - La Rosales 8:0