Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berlengas Squad AlikasPT
Vasco da Gama Tactiek NOVA
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 39.9
incredible Schieten good
very good Passen average
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Romeiras passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Cabeceiras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alonso raakt geblesseerd tijdens het duel. Cosnician zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 1:0

9e minuut.
Romeiras verovert de bal door een tackle van achteren. Romeiras geeft een hoge lob. Alonso kopt de bal weg. Cosnician rent richting de bal. Cosnician haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aveiro de bal. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 2:0

15e minuut.
Cerveja rent richting de bal. Cerveja passt de bal met de wreef. Romeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeiras geeft een hoge lob. Cabeceiras heeft problemen om de bal te vangen. Yağmurca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cosnician is nu in balbezit. Cosnician draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 3:0

16e minuut.
Madera met een snelle inworp. Cerveja geeft een hoge lob. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician schiet op doel. Yağmurca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 4:0

18e minuut.
Manfroni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madera met een snelle inworp. Cosnician rent richting de bal. Cosnician schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cerveja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveja geeft de bal voor. Cosnician kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cosnician rent richting de bal. Cosnician draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 5:0

29e minuut.
Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarro passt de bal met de wreef. Romeiras probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Yağmurca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manfroni is nu in balbezit. Manfroni geeft een hoge lob. Romeiras is nu in balbezit. Romeiras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cosnician rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 6:0

35e minuut.
Galinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Madera de bal. Cabeceiras rent richting de bal. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. Manfroni probeert de bal met de borst te controleren. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician haalt uit met een fantastische trap. Yağmurca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 7:0

39e minuut.
Arbitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbitro geeft de bal voor. Cerveja kopt de bal weg. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cabeceiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera onderschept slim de pass. Madera passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cerveja met de inworp. Romeiras rent richting de bal. Romeiras geeft een hoge lob. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berlengas Squad 38%, AlikasPT 62%.
Berlengas Squad - AlikasPT 8:0

48e minuut.
Cerveja passt de bal met de wreef. Romeiras rent richting de bal. Romeiras passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Yağmurca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cosnician maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 9:0

52e minuut.
Cosnician met een sublieme pass. Romeiras heeft problemen om de bal te vangen. Romeiras passt de bal zonder na te denken. Cosnician is nu in balbezit. Cosnician draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Romeiras probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Romeiras rent richting de bal. Romeiras schiet op doel. Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cerveja speelt de bal door. Arbitro heeft problemen om de bal te vangen. Romeiras speelt de bal door. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Madera met een sublieme pass. Romeiras is nu in balbezit. Romeiras speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 10:0

68e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso met een sublieme pass. Romeiras is nu in balbezit. Romeiras geeft een hoge lob. Cosnician krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AlikasPT 11:0

73e minuut.
Alonso rent richting de bal. Arbitro begaat een overtreding. Alonso raakt geblesseerd tijdens het duel. Cosnician met een snel genomen vrije trap. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Inworp. Rangel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berlengas Squad 40%, AlikasPT 60%.
Berlengas Squad - AlikasPT 11:0