Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrífikos Bilhar de Bolso
451 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 20.5
outstanding Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Lisboeta verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboeta met een sublieme pass. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel. Brandal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Gerónimo passt de bal zonder na te denken. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski speelt de bal door. Arabidurrutia probeert de bal met de borst te controleren. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 1:0

4e minuut.
Wojski speelt de bal door. Klungelig pakt Ballach de bal. Ballach passt de bal zonder na te denken. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. Brandal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rubio geeft een hoge lob. Inworp. Ballach met een snelle inworp. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 2:0

6e minuut.
Rapazote passt de bal met de wreef. Ballach is nu in balbezit. Ballach geeft een hoge lob. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 3:0

7e minuut.
Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valério begaat een overtreding. Arabidurrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Firpo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 4:0

9e minuut.
Lavandeira is nu in balbezit. Lisboeta verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboeta probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Firpo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Caleiro de bal onder controle te krijgen. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballach geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia schiet op doel. Brandal bokst de bal weg.

13e minuut.
Santissimo kopt de bal weg. Folgado probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herrón trapt de bal weg. Ballach kopt de bal weg. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ballach speelt de bal door. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santissimo de bal onder controle te krijgen. Brandal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gerónimo met een sublieme pass. Lisboeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta geeft de bal voor. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 5:0

23e minuut.
Valério speelt de bal door. Ballach rent richting de bal. Ballach geeft de bal voor. Arabidurrutia kan de bal niet met de borst controleren. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Machadinho met een sublieme pass. Lisboeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 6:0

32e minuut.
Ballach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Felonte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arabidurrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arabidurrutia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 7:0

37e minuut.
Firpo probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia heeft problemen om de bal te vangen. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Brandal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 8:0

44e minuut.
Daar is Arabidurrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabidurrutia passt de bal met de wreef. Lisboeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta geeft de bal voor. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrífikos 22%, Bilhar de Bolso 78%.
Terrífikos - Bilhar de Bolso 9:0

46e minuut.
Daar is Rapazote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo passt de bal in één keer door. Lisboeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 10:0

47e minuut.
Valério speelt de bal door. Rapazote is nu in balbezit. Arabidurrutia maakt een afschuwelijke overtreding. Rapazote wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Gerónimo controleert de bal met de borst. Gerónimo probeert naar een medespeler te passen. Machadinho is nu in balbezit. Wojski rent richting de bal. Wojski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia schiet op doel. Brandal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 11:0

63e minuut.
Lavandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo onderschept slim de pass. Gerónimo speelt de bal door. Klungelig pakt Arabidurrutia de bal. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caleiro rent richting de bal. Wojski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski geeft een hoge lob. Arabidurrutia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 12:0

67e minuut.
Daar is Firpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firpo speelt de bal door. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. Brandal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 13:0

74e minuut.
Folgado speelt de bal door. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski met een sublieme pass. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 14:0

89e minuut.
Firpo speelt de bal door. Arabidurrutia is nu in balbezit. Klungelig pakt Arabidurrutia de bal. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Bilhar de Bolso 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrífikos 25%, Bilhar de Bolso 75%.
Terrífikos - Bilhar de Bolso 15:0