Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Sea Pategos da Bola
N442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Reguła passt de bal in één keer door. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... Canhadas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Sea - Pategos da Bola 1:0

8e minuut.
Kaduk onderschept slim de pass. Kaduk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Caria de bal onder controle te krijgen. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Castro Pereira passt de bal met de wreef. Reguła is nu in balbezit. Reguła geeft de bal voor. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Gwardys met de inworp. Stekić probeert naar een medespeler te passen. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Abrantes is nu in balbezit. Abrantes passt de bal in één keer door. Vilão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kaduk passt de bal zonder na te denken. Reguła speelt de bal door. Leśnodorski geeft een hoge lob. Becali probeert de bal met de borst te controleren. Becali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Reguła verovert de bal door een tackle van achteren. Reguła passt de bal met de wreef. Stekić probeert naar een medespeler te passen. Becali rent richting de bal. Becali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gwardys rent richting de bal. Gwardys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miszkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Reguła verovert de bal door een tackle van achteren. Reguła met een sublieme pass. Stekić probeert naar een medespeler te passen. Becali heeft problemen om de bal te vangen. Becali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Canhadas trapt de bal weg. Inworp. Gwardys met de inworp. Stekić is nu in balbezit. Stekić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ordaz verovert de bal door een tackle van achteren. Reguła onderschept slim de pass. Reguła geeft de bal voor. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel schiet op doel. Canhadas bokst de bal weg.

36e minuut.
Stekić met de inworp. Daar is Stekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stekić met een sublieme pass. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Becali rent richting de bal. Becali haalt uit met een fantastische trap. Tristão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali schiet op doel. Canhadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Sea - Pategos da Bola 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Sea 27%, Pategos da Bola 73%.
Windy Sea - Pategos da Bola 2:0

48e minuut.
Stekić rent richting de bal. Stekić speelt de bal door. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel schiet op doel. Canhadas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Becali is nu in balbezit. Becali haalt uit met een fantastische trap. Canhadas bokst de bal weg. Becali is nu in balbezit. Becali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Sea - Pategos da Bola 3:0

53e minuut.
Stekić probeert naar een medespeler te passen. Becali heeft problemen om de bal te vangen. Becali passt de bal in één keer door. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Canhadas trapt de bal weg van het doel. Gwardys rent richting de bal. Gwardys probeert naar een medespeler te passen. Becali is nu in balbezit. Becali draait met de bal, schiet en ... Canhadas bokst de bal weg.

61e minuut.
Stekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stekić speelt de bal door. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... Canhadas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Stekić speelt de bal door. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Abrantes kopt de bal weg. Caria rent richting de bal. Stekić verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gwardys met de inworp. Stekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stekić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miszkiel de bal. Miszkiel schiet op doel. Paal! Vilão heeft problemen om de bal te vangen. Becali is nu in balbezit. Becali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Sea - Pategos da Bola 4:0

80e minuut.
Reguła probeert naar een medespeler te passen. Miszkiel is nu in balbezit. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel draait met de bal, schiet en ... Canhadas bokst de bal weg. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Sea - Pategos da Bola 5:0

86e minuut.
Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali passt de bal zonder na te denken. Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali is nu in balbezit. Becali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Miszkiel de bal. Miszkiel schiet op doel. Canhadas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Sea - Pategos da Bola 6:0

90e minuut.
Stekić rent richting de bal. Stekić met een sublieme pass. Becali rent richting de bal. Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Sea 14%, Pategos da Bola 86%.
Windy Sea - Pategos da Bola 6:0