Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Flamingos Dans
Catrapimba Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


27e minuut.
Arcipreste heeft problemen om de bal te vangen. Tabelas is nu in balbezit. Tabelas passt de bal met de wreef. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carteiro is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Larco bereikt de bal nog maar net als eerste. Larco schiet op doel. Mimoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Flamingos - Dans 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Flamingos 30%, Dans 70%.
CD Flamingos - Dans 1:0

48e minuut.
Tabelas is nu in balbezit. Arcipreste verovert de bal door een tackle van achteren. Arcipreste passt de bal met de wreef. Casco is nu in balbezit. Casco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta verovert de bal door een tackle van achteren. Malta passt de bal in één keer door. Larco is nu in balbezit. Larco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Garcia de Orta is nu in balbezit. Larco verovert de bal door een tackle van achteren. Larco haalt uit met een fantastische trap. Mimoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro geeft een lange en hoge pass. Fuzeteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeteiro schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Flamingos 41%, Dans 59%.
CD Flamingos - Dans 1:0