Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Flamingos Dooms Squad v2
Catrapimba Tactiek Avassalador
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.8 gemiddelde waardering 28.7
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Larco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

12e minuut.
Maceira kopt de bal weg. Farinha heeft problemen om de bal te vangen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Cotovia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzina geeft de bal voor. Daar is Tabelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabecinha rent richting de bal. Cabecinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fazenda is nu in balbezit. Fazenda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cengo de bal. Sesimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesimbra haalt uit met een fantastische trap. Curva bokst de bal weg. Cabecinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabecinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Flamingos - Dooms Squad v2 0:1

26e minuut.
Sesimbra is nu in balbezit. Sesimbra passt de bal met de wreef. Cabecinha rent richting de bal. Cabecinha draait met de bal, schiet en ... Saldanha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Flamingos - Dooms Squad v2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Flamingos 58%, Dooms Squad v2 42%.
CD Flamingos - Dooms Squad v2 0:2

48e minuut.
Vinhós is nu in balbezit. Sesimbra verovert de bal door een tackle van achteren. Cengo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sesimbra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sesimbra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cabecinha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patena. Cabecinha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonilha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabecinha kopt de bal weg. Daar is Vinhós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sesimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesimbra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Flamingos - Dooms Squad v2 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Flamingos 54%, Dooms Squad v2 46%.
CD Flamingos - Dooms Squad v2 0:3