Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canoas FC Rebenta Bilhas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Lanceiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holanda rent richting de bal. Escobar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobar krijgt een gele kaart. Holanda raakt geblesseerd tijdens het duel. Holanda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pancas geeft de bal voor. Zumzubra bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vroet begaat een overtreding. de Vroet krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ermito is nu in balbezit. Holanda onderschept slim de pass. Holanda speelt de bal door. Klungelig pakt de Vroet de bal. de Vroet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Queixada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escobar rent richting de bal. Abacate is nu in balbezit. Escobar onderschept slim de pass. Escobar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Murta bereikt de bal nog maar net als eerste. Murta geeft een lange en hoge pass. de Vroet is nu in balbezit. de Vroet schiet op doel. Verde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canoas FC - Rebenta Bilhas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canoas FC 60%, Rebenta Bilhas 40%.
Canoas FC - Rebenta Bilhas 1:0

52e minuut.
Cintra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pancas met de inworp. Holanda rent richting de bal. Holanda geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canoas FC - Rebenta Bilhas 2:0

59e minuut.
Daar is Lanceiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holanda rent richting de bal. Holanda passt de bal in één keer door. de Vroet rent richting de bal. de Vroet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Verde trapt de bal weg. Lameiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ermito de bal. de Vroet is nu in balbezit. de Vroet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pinto da Silva is nu in balbezit. Holanda verovert de bal door een tackle van achteren. Holanda speelt de bal door. de Vroet is nu in balbezit. de Vroet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Camarinho verovert de bal door een tackle van achteren. Lameiro met een sublieme pass. de Vroet bereikt de bal nog maar net als eerste. Holanda rent richting de bal. Holanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pancas passt de bal in één keer door. Belas is nu in balbezit. Met opzet legt Charrua zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Charrua naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Abacate verovert de bal door een tackle van achteren. Abacate probeert naar een medespeler te passen. Holanda met een sublieme pass. de Vroet is nu in balbezit. de Vroet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canoas FC - Rebenta Bilhas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canoas FC 30%, Rebenta Bilhas 70%.
Canoas FC - Rebenta Bilhas 3:0