Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZT team Ahnisac Club
4.4.2 Tactiek 2804amiggggggggg
62% Balbezit 38%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 21.7
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Leite heeft problemen om de bal te vangen. Leite geeft de bal voor. Ceuta rent richting de bal. Ceuta schiet op doel. Zanchetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite geeft de bal voor. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta schiet op doel. Zanchetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wells geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maria da Choupa met een snelle inworp. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 1:0

16e minuut.
Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacas passt de bal met de wreef. Damour bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite onderschept slim de pass. Leite haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil neemt de hoekschop. Cavacas rent richting de bal. Cavacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 2:0

18e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Damour bereikt de bal nog maar net als eerste. Damour passt de bal met de wreef. Leite rent richting de bal. Leite draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wells de bal. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wells de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 3:0

19e minuut.
Alizzi is nu in balbezit. Zbaraski rent richting de bal. Leite schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leite krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Maria da Choupa passt de bal zonder na te denken. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wells krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Leite geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ekstrøm de bal onder controle te krijgen. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta schiet op doel. Zanchetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 4:0

25e minuut.
Gil geeft de bal voor. Daar is Ekstrøm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceuta probeert naar een medespeler te passen. Leite rent richting de bal. Leite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maria da Choupa is nu in balbezit. Etchegoyen met een sublieme pass. Ceuta rent richting de bal. Ceuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 5:0

36e minuut.
Maria da Choupa met de inworp. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells rent richting de bal. Leite onderschept slim de pass. Leite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Guerreiro kopt de bal weg. Ceuta rent richting de bal. Ceuta passt de bal in één keer door. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite schiet op doel. Zanchetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekstrøm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paver komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Maria da Choupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maria da Choupa geeft een hoge lob. Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacas haalt uit met een fantastische trap. Zanchetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZT team 42%, Ahnisac Club 58%.
ZT team - Ahnisac Club 6:0

47e minuut.
Etchegoyen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Etchegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigues dos Santos geeft een hoge lob. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta haalt uit met een fantastische trap. Zanchetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro geeft een lange en hoge pass. Alves Félix geeft een lange en hoge pass. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rodrigues dos Santos rent richting de bal. Rodrigues dos Santos passt de bal met de wreef. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite schiet op doel. Zanchetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 7:0

67e minuut.
Maria da Choupa geeft een lange en hoge pass. Gil kopt de bal weg. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite haalt uit met een fantastische trap. Zanchetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Ahnisac Club 8:0

70e minuut.
Rodrigues dos Santos is nu in balbezit. Rodrigues dos Santos passt de bal met de wreef. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta schiet op doel. Zanchetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZT team 51%, Ahnisac Club 49%.
ZT team - Ahnisac Club 8:0