Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liai FC Fuzeta fc
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten redelijk
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes onderschept slim de pass. Lopes speelt de bal door. Mustang is nu in balbezit. Mustang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzeta passt de bal in één keer door. Mustang heeft problemen om de bal te vangen. Mustang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Casal heeft problemen om de bal te vangen. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta passt de bal met de wreef. Mustang is nu in balbezit. Mustang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Serra Del Rei probeert naar een medespeler te passen. Mustang is nu in balbezit. Casimiro rent richting de bal. Mustang verovert de bal door een tackle van achteren. Mustang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liai FC - Fuzeta fc 0:1

14e minuut.
Paraíso is nu in balbezit. Paraíso met een sublieme pass. Serra Del Rei kan de bal niet met de borst controleren. Serra Del Rei geeft een hoge lob. Mustang springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Trombudo met een harde bal richting middenveld. Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta probeert naar een medespeler te passen. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang haalt uit met een fantastische trap. Trombudo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liai FC - Fuzeta fc 0:2

29e minuut.
Lopes met een sublieme pass. Carapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapeta geeft een lange en hoge pass. Mustang rent richting de bal. Mustang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Casal probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraíso met een snelle inworp. Serra Del Rei is nu in balbezit. Serra Del Rei geeft een lange en hoge pass. Trombudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Anjos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustang rent richting de bal. Mustang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liai FC - Fuzeta fc 0:3

40e minuut.
Fuzeta passt de bal zonder na te denken. Serra Del Rei heeft problemen om de bal te vangen. Serra Del Rei probeert naar een medespeler te passen. Mustang is nu in balbezit. Mustang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liai FC - Fuzeta fc 0:4

44e minuut.
Fuzeta met een sublieme pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes speelt de bal door. Silvirio rent richting de bal. Silvirio draait met de bal, schiet en ... Trombudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lopes kopt de bal weg. Klungelig pakt Casimiro de bal. Silvirio is nu in balbezit. Silvirio geeft de bal voor. Daar is Anjos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liai FC - Fuzeta fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liai FC 78%, Fuzeta fc 22%.
Liai FC - Fuzeta fc 0:5

49e minuut.
Fuzeta probeert de bal aan de voet te houden. Silvirio is nu in balbezit. Silvirio geeft een hoge lob. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang draait met de bal, schiet en ... Trombudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Solnica probeert naar een medespeler te passen. Serra Del Rei is nu in balbezit. Serra Del Rei probeert naar een medespeler te passen. Silvirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvirio passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Celeiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraíso met een snelle inworp. Serra Del Rei bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Del Rei geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Celeiro rent richting de bal. Serra Del Rei verovert de bal door een tackle van achteren. Serra Del Rei geeft een hoge lob. Mustang heeft problemen om de bal te vangen. Mustang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Casimiro de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liai FC 85%, Fuzeta fc 15%.
Liai FC - Fuzeta fc 0:5