Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Burros Bêbados SC Truta
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 21.7
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Salgueirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Carcamo begaat een overtreding. Salgueirinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. do Pinhal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tenazes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmena heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vinho do Porto rent richting de bal. Vinho do Porto speelt de bal door. Rolin rent richting de bal. Salgueirinho rent richting de bal. Salgueirinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Salgueirinho heeft problemen om de bal te vangen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgueirinho maakt een afschuwelijke overtreding. Salgueirinho krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Buitrago geeft een lange en hoge pass. Abelha probeert de bal aan de voet te houden. Cassola rent richting de bal. Cassola haalt uit met een fantastische trap. Beliagoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Carmena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sala Óleo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botado rent richting de bal. Botado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
do Pinhal met een sublieme pass. Botado rent richting de bal. Botado passt de bal met de wreef. Cassola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassola draait met de bal, schiet en ... Beliagoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sala Óleo rent richting de bal. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha geeft een lange en hoge pass. Cassola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Burros Bêbados 45%, SC Truta 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Burros Bêbados - SC Truta 0:0

49e minuut.
Salgueirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgueirinho passt de bal met de wreef. Rolin speelt de bal door. Botado rent richting de bal. Botado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Burros Bêbados - SC Truta 1:0

56e minuut.
Baco geeft een hoge lob. Inworp. Prezado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. Baco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassola verovert de bal door een tackle van achteren. Cassola haalt uit met een fantastische trap. Beliagoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Burros Bêbados - SC Truta 1:1

85e minuut.
Maranhão is nu in balbezit. Maranhão geeft de bal voor. Courinha heeft problemen om de bal te vangen. Botado rent richting de bal. Botado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Burros Bêbados 40%, SC Truta 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Burros Bêbados - SC Truta 1:1