Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Truta Os Burros Bêbados
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 26.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Graciosa is nu in balbezit. Graciosa geeft een hoge lob. Cassola is nu in balbezit. Cassola schiet op doel. Beliagoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Maranhão is nu in balbezit. Graciosa is nu in balbezit. Graciosa probeert naar een medespeler te passen. Cassola is nu in balbezit. Cassola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carcamo is nu in balbezit. Carcamo geeft een lange en hoge pass. Cassola rent richting de bal. Cassola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Truta - Os Burros Bêbados 1:0

17e minuut.
do Pinhal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolin heeft problemen om de bal te vangen. Rolin probeert naar een medespeler te passen. Botado is nu in balbezit. Botado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Carmena met een harde bal richting middenveld. Frade kopt de bal weg. Klungelig pakt Maranhão de bal. Cassola rent richting de bal. Cassola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prezado met de inworp. Frade probeert naar een medespeler te passen. Cassola rent richting de bal. Cassola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Beliagoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Truta - Os Burros Bêbados 2:0

30e minuut.
Daar is Botado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botado geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carmena de bal onder controle te krijgen. Rolin is nu in balbezit. Rolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rolin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgueirinho is nu in balbezit. Carraga is nu in balbezit. Salgueirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Salgueirinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Maranhão rent richting de bal. Frade rent richting de bal. Frade speelt de bal door. Cassola is nu in balbezit. Cassola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Truta 57%, Os Burros Bêbados 43%.
SC Truta - Os Burros Bêbados 2:0

48e minuut.
Graciosa rent richting de bal. Rolin probeert naar een medespeler te passen. Carraga is nu in balbezit. Salgueirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Salgueirinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Sala Óleo met de inworp. Courinha is nu in balbezit. Botado onderschept slim de pass. Botado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Salgueirinho is nu in balbezit. Salgueirinho passt de bal in één keer door. Vinho do Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinho do Porto geeft een lange en hoge pass. do Pinhal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carcamo geeft een hoge lob. Vinho do Porto kopt de bal weg. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Salgueirinho is nu in balbezit. Salgueirinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Truta - Os Burros Bêbados 2:1

83e minuut.
Prezado rent richting de bal. Prezado speelt de bal door. Cassola is nu in balbezit. Cassola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Truta - Os Burros Bêbados 3:1

90e minuut.
Tenazes met een harde bal richting middenveld. do Pinhal rent richting de bal. do Pinhal geeft een lange en hoge pass. Botado bereikt de bal nog maar net als eerste. Botado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Truta 64%, Os Burros Bêbados 36%.
SC Truta - Os Burros Bêbados 3:1