Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZT team Rebenta Bilhas
4.4.2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 19
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Cavacas rent richting de bal. Cavacas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gualdino de bal onder controle te krijgen. Leite rent richting de bal. Leite geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Abulhe is nu in balbezit. Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Leite passt de bal in één keer door. Ceuta rent richting de bal. Ceuta schiet op doel. Verde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Cintra de bal. Leite is nu in balbezit. Leite passt de bal in één keer door. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leite passt de bal met de wreef. Ceuta rent richting de bal. Gualdino maakt een afschuwelijke overtreding. Gualdino krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Zumzubra is nu in balbezit. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil probeert naar een medespeler te passen. Cavacas rent richting de bal. Cavacas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Leite kopt de bal weg. Zumzubra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavacas rent richting de bal. Cavacas draait met de bal, schiet en ... Verde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Rebenta Bilhas 1:0

27e minuut.
Algada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cavacas de bal. Cavacas draait met de bal, schiet en ... Verde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceuta is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Rebenta Bilhas 2:0

33e minuut.
Maria da Choupa heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambrossio. Maria da Choupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodrigues dos Santos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cavacas rent richting de bal. Cavacas passt de bal in één keer door. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta haalt uit met een fantastische trap. Verde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZT team 24%, Rebenta Bilhas 76%.
ZT team - Rebenta Bilhas 2:0

49e minuut.
Belas geeft de bal voor. Gil kopt de bal weg. Cavacas is nu in balbezit. Cavacas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Rebenta Bilhas 3:0

52e minuut.
Maria da Choupa is nu in balbezit. Maria da Choupa speelt de bal door. Leite is nu in balbezit. Leite draait met de bal, schiet en ... Verde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Rebenta Bilhas 4:0

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil neemt de hoekschop. Leite is nu in balbezit. Leite draait met de bal, schiet en ... Verde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Rebenta Bilhas 5:0

60e minuut.
Leite passt de bal in één keer door. Cavacas rent richting de bal. Cavacas passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verde trapt de bal weg. Gil kopt de bal weg. Cavacas rent richting de bal. Cavacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Verde trapt de bal weg. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leite geeft een lange en hoge pass. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Leite rent richting de bal. Leite passt de bal zonder na te denken. Ceuta rent richting de bal. Ceuta schiet op doel. Algada probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maria da Choupa neemt de hoekschop. Leite heeft problemen om de bal te vangen. Cavacas rent richting de bal. Cavacas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Maria da Choupa de bal. Maria da Choupa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gualdino de bal onder controle te krijgen. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta schiet op doel. Verde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZT team - Rebenta Bilhas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZT team 23%, Rebenta Bilhas 77%.
ZT team - Rebenta Bilhas 6:0