Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liai FC Os Burros Bêbados
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Falcato passt de bal met de wreef. Arosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosa probeert naar een medespeler te passen. Chuteira is nu in balbezit. Chuteira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Botado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sala Óleo de bal. Sala Óleo speelt de bal door. Botado bereikt de bal nog maar net als eerste. Botado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Abelha geeft de bal voor. Botado kopt de bal weg. Klungelig pakt Maranhão de bal. Chuteira onderschept slim de pass. Chuteira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vinho do Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosa met een sublieme pass. Chuteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuteira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Arosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conteiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liai FC 55%, Os Burros Bêbados 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liai FC - Os Burros Bêbados 0:0

47e minuut.
Celeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeiro geeft een lange en hoge pass. Chuteira rent richting de bal. Chuteira draait met de bal, schiet en ... Beliagoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt do Pinhal de bal. Salgueirinho is nu in balbezit. Salgueirinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Abelha geeft een hoge lob. Daar is Celeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Pinhal rent richting de bal. do Pinhal geeft de bal voor. Vinho do Porto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Beliagoa trapt de bal weg. Leme kopt de bal weg. Conteiro is nu in balbezit. Chuteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuteira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Sala Óleo met een snelle inworp. Rolin speelt de bal door. Botado rent richting de bal. Botado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Salgueirinho met een sublieme pass. Rolin speelt de bal door. Botado rent richting de bal. Botado haalt uit met een fantastische trap. Anjos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sala Óleo neemt de hoekschop. Daar is Botado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolin geeft de bal voor. Salgueirinho heeft problemen om de bal te vangen. Trombudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Conteiro rent richting de bal. Conteiro speelt de bal door. Chuteira is nu in balbezit. Chuteira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Casal is nu in balbezit. Rolin onderschept slim de pass. Rolin probeert naar een medespeler te passen. Botado is nu in balbezit. Botado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liai FC 53%, Os Burros Bêbados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liai FC - Os Burros Bêbados 0:0