Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PaxTeam Rebenta Bilhas
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Quintal passt de bal in één keer door. Ermito is nu in balbezit. Nepryaev onderschept slim de pass. Nepryaev geeft een hoge lob. Algada heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 1:0

5e minuut.
Chiquelho geeft de bal voor. Klungelig pakt Algada de bal. Polaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polaco haalt uit met een fantastische trap. Verde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 2:0

13e minuut.
Chiquelho met de inworp. Klungelig pakt Nepryaev de bal. Nepryaev geeft een hoge lob. Polaco heeft problemen om de bal te vangen. Polaco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Quintal verovert de bal door een tackle van achteren. Quintal geeft een lange en hoge pass. Algada heeft problemen om de bal te vangen. Polaco rent richting de bal. Polaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gualdino passt de bal in één keer door. Chiquelho is nu in balbezit. Chiquelho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zumzubra de bal onder controle te krijgen. Polaco maakt een snoekduik en kopt de bal. Verde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Polaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepryaev met een sublieme pass. Kistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 3:0

32e minuut.
Carregueiro met een sublieme pass. Nepryaev is nu in balbezit. Polaco probeert naar een medespeler te passen. Kistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 4:0

34e minuut.
Algada met een sublieme pass. Gualdino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PaxTeam 23%, Rebenta Bilhas 77%.
PaxTeam - Rebenta Bilhas 5:0

62e minuut.
Ermito rent richting de bal. Nepryaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nepryaev probeert naar een medespeler te passen. Polaco rent richting de bal. Polaco haalt uit met een fantastische trap. Verde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polaco rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carregueiro neemt de hoekschop. Klungelig pakt Polaco de bal. Kistler rent richting de bal. Kistler haalt uit met een fantastische trap. Verde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carregueiro zal de hoekschop nemen. Polaco kopt de bal weg. Kistler rent richting de bal. Kistler schiet op doel. Verde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gualdino is nu in balbezit. Gualdino passt de bal in één keer door. Chiquelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquelho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Özpeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Özpeker speelt de bal door. Klungelig pakt Cintra de bal. Polaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 6:0

74e minuut.
Polaco onderschept slim de pass. Polaco passt de bal met de wreef. Kistler heeft problemen om de bal te vangen. Kistler haalt uit met een fantastische trap. Verde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 7:0

74e minuut.
Ambrossio speelt de bal door. Klungelig pakt Penichense de bal. Kistler is nu in balbezit. Kistler haalt uit met een fantastische trap. Verde bokst de bal weg.

77e minuut.
Zumzubra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumzubra geeft een hoge lob. Özpeker kopt de bal weg. Polaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polaco draait met de bal, schiet en ... Verde bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Pinto da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepryaev rent richting de bal. Nepryaev passt de bal zonder na te denken. Chiquelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquelho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Queixada de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiquelho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özpeker geeft de bal voor. Polaco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Verde met een harde bal richting middenveld. Chiquelho kan de bal niet met de borst controleren. Chiquelho passt de bal in één keer door. Kistler heeft problemen om de bal te vangen. Kistler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Owsianka met een sublieme pass. Carregueiro rent richting de bal. Carregueiro passt de bal met de wreef. Polaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polaco geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PaxTeam - Rebenta Bilhas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PaxTeam 19%, Rebenta Bilhas 81%.
PaxTeam - Rebenta Bilhas 8:0