Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahnisac Club TretaTeam
2804amiggggggggg Tactiek 442
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
22.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
average Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Tentilhão verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejak met een sublieme pass. Damour is nu in balbezit. Damour schiet op doel. Valejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Strafforelli met een sublieme pass. Damour rent richting de bal. Damour geeft de bal voor. Alizzi rent richting de bal. Alizzi schiet op doel. Valejo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahnisac Club 41%, TretaTeam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahnisac Club - TretaTeam 0:0

49e minuut.
Damour is nu in balbezit. Damour met een sublieme pass. Alizzi rent richting de bal. Alizzi schiet op doel. Valejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jędrzejak passt de bal in één keer door. Damour bereikt de bal nog maar net als eerste. Damour passt de bal met de wreef. Alizzi is nu in balbezit. Alizzi schiet op doel. Valejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Zbaraski met een snelle inworp. Jędrzejak geeft een lange en hoge pass. Cotovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoyen is nu in balbezit. Etchegoyen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli geeft een hoge lob. Alizzi rent richting de bal. Alizzi haalt uit met een fantastische trap. Valejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahnisac Club - TretaTeam 1:0

71e minuut.
Tentilhão rent richting de bal. Zbaraski onderschept slim de pass. Barracho rent richting de bal. Zbaraski verovert de bal door een tackle van achteren. Zbaraski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maria Pedroto passt de bal zonder na te denken. Cambo is nu in balbezit. Strafforelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cambo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cambo kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahnisac Club 29%, TretaTeam 71%.
Ahnisac Club - TretaTeam 1:0