Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TretaTeam Ahnisac Club
442 Tactiek 2804amiggggggggg
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 23.1
weak Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Marecos kopt de bal weg. Tentilhão probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Barracho de bal onder controle te krijgen. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maria Pedroto met een sublieme pass. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro passt de bal in één keer door. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski draait met de bal, schiet en ... Valejo bokst de bal weg. Daar is Subtil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo bokst de bal weg. Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - Ahnisac Club 0:1

32e minuut.
Inworp. Guerreiro met de inworp. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak geeft de bal voor. Valejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cotovia heeft problemen om de bal te vangen. Alizzi rent richting de bal. Maria Pedroto rent richting de bal. Alizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Alizzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli geeft de bal voor. Alizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - Ahnisac Club 0:2

40e minuut.
Alfaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoyen onderschept slim de pass. Met opzet legt Cotovia zijn tegenspeler op de grond. Cotovia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TretaTeam 81%, Ahnisac Club 19%.
TretaTeam - Ahnisac Club 0:2

62e minuut.
Guerreiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Zbaraski de bal. Alizzi rent richting de bal. Alizzi haalt uit met een fantastische trap. Valejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - Ahnisac Club 0:3

67e minuut.
Alizzi heeft problemen om de bal te vangen. Barateiro rent richting de bal. Alizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alizzi schiet op doel. Valejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Etchegoyen kopt de bal weg. Santissimo heeft problemen om de bal te vangen. Wells rent richting de bal. Etchegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoyen geeft de bal voor. Valejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maria Pedroto onderschept slim de pass. Maria Pedroto speelt de bal door. Alizzi rent richting de bal. Alizzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - Ahnisac Club 0:4

78e minuut.
Etchegoyen is nu in balbezit. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alizzi rent richting de bal. Etchegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoyen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Santissimo probeert naar een medespeler te passen. Cotovia is nu in balbezit. Cotovia geeft een hoge lob. Guerreiro controleert de bal met de borst. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - Ahnisac Club 0:5

83e minuut.
Barracho geeft de bal voor. Koszucki rent richting de bal. Koszucki geeft een lange en hoge pass. Daar is Zbaraski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbaraski haalt uit met een fantastische trap. Valejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Guerreiro met een sublieme pass. Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski passt de bal met de wreef. Alizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - Ahnisac Club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TretaTeam 88%, Ahnisac Club 12%.
TretaTeam - Ahnisac Club 0:6