Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TretaTeam ZT team
442 Tactiek 4.4.2
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maria da Choupa met een snelle inworp. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta schiet op doel. Subtil heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cavacas rent richting de bal. Barateiro rent richting de bal. Cavacas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:1

11e minuut.
Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacas speelt de bal door. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta haalt uit met een fantastische trap. Valejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Gil met een sublieme pass. Cambo probeert de bal aan de voet te houden. Ceuta rent richting de bal. Ceuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:2

14e minuut.
Marecos passt de bal in één keer door. Cavacas is nu in balbezit. Cavacas met een sublieme pass. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cavacas rent richting de bal. Cavacas speelt de bal door. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta draait met de bal, schiet en ... Valejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:3

22e minuut.
Leite passt de bal in één keer door. Cavacas rent richting de bal. Cavacas passt de bal met de wreef. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cavacas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavacas passt de bal in één keer door. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta schiet op doel. Valejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:4

26e minuut.
Cavacas is nu in balbezit. Cavacas probeert naar een medespeler te passen. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta schiet op doel. Valejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:5

29e minuut.
Barateiro rent richting de bal. Barateiro geeft een hoge lob. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft een hoge lob. Ceuta kopt de bal weg. Valejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Cavacas passt de bal zonder na te denken. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite passt de bal met de wreef. Ceuta rent richting de bal. Ceuta draait met de bal, schiet en ... Valejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maria da Choupa neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:6

32e minuut.
Marecos passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maria da Choupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valejo speelt de bal door. Leite kopt de bal weg. Cavacas heeft problemen om de bal te vangen. Cavacas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gil kopt de bal weg. Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacas met een sublieme pass. Ceuta heeft problemen om de bal te vangen. Ceuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maria da Choupa is nu in balbezit. Maria da Choupa speelt de bal door. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta draait met de bal, schiet en ... Valejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:7

37e minuut.
Marecos speelt de bal door. Cambo heeft problemen om de bal te vangen. Cavacas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Valejo met een harde bal richting middenveld. Maria da Choupa kopt de bal weg. Ceuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leite passt de bal met de wreef. Maria da Choupa rent richting de bal. Maria da Choupa probeert naar een medespeler te passen. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:8

44e minuut.
Marecos is nu in balbezit. Marecos passt de bal in één keer door. Santissimo heeft problemen om de bal te vangen. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TretaTeam 83%, ZT team 17%.
TretaTeam - ZT team 0:8

49e minuut.
Santissimo kopt de bal weg. Gil rent richting de bal. Gil probeert naar een medespeler te passen. Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:9

54e minuut.
Leite is nu in balbezit. Leite passt de bal zonder na te denken. Maria da Choupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceuta is nu in balbezit. Ceuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceuta is nu in balbezit. Subtil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ceuta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ceuta kan niet meer verder spelen. Belinho komt het veld opgelopen. Cavacas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:10

67e minuut.
Morteira passt de bal zonder na te denken. Belinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite is nu in balbezit. Leite schiet op doel. Valejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Valejo trapt de bal weg. Rodrigues dos Santos kopt de bal weg. Leite heeft problemen om de bal te vangen. Leite speelt de bal door. Klungelig pakt Belinho de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:11

73e minuut.
Leite rent richting de bal. Leite passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maria Pedroto de bal. Cavacas is nu in balbezit. Cavacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Maria da Choupa rent richting de bal. Maria da Choupa geeft een lange en hoge pass. Barateiro heeft problemen om de bal te vangen. Cavacas is nu in balbezit. Cavacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:12

77e minuut.
Cavacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacas met een sublieme pass. Belinho rent richting de bal. Belinho haalt uit met een fantastische trap. Subtil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Subtil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maria da Choupa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TretaTeam - ZT team 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TretaTeam 78%, ZT team 22%.
TretaTeam - ZT team 0:13