Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Printer
paty Tactiek 352
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 45.4
formidable Schieten excellent
very good Passen average
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal met de wreef. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Printer 0:1

3e minuut.
Sołtykowski passt de bal in één keer door. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx met een sublieme pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Staruchowicz passt de bal met de wreef. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Messi de bal onder controle te krijgen. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mordafoka-team - Printer 1:1

20e minuut.
Staruchowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sperlecchi komt het veld opgelopen. Brückner met de inworp. Sołtykowski rent richting de bal. Sołtykowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sołtykowski met een sublieme pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis passt de bal met de wreef. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Buelinckx passt de bal zonder na te denken. Sołtykowski probeert naar een medespeler te passen. Buelinckx geeft een hoge lob. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Printer 2:1

32e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin onderschept slim de pass. Milin met een sublieme pass. Astillero rent richting de bal. Astillero draait met de bal, schiet en ... Germini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtykowski begaat een overtreding. Astillero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doboš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milin krijgt zijn hoofd ertegen. Germini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 39%, Printer 61%.
mordafoka-team - Printer 2:1

46e minuut.
Milin rent richting de bal. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca geeft een hoge lob. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. László probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gambaretto passt de bal met de wreef. Sołtykowski geeft een hoge lob. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. László maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Sołtykowski heeft problemen om de bal te vangen. Sołtykowski speelt de bal door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. László werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Printer 3:1

67e minuut.
Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski geeft de bal voor. Styszko kopt de bal weg. Astillero rent richting de bal. Astillero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Messi geeft de bal voor. Patriak kopt de bal weg. Daar is Gaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Milin rent richting de bal. Gaca is nu in balbezit. Milin onderschept slim de pass. Milin draait met de bal, schiet en ... Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Printer 3:2

87e minuut.
Vajagić geeft een lange en hoge pass. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Messi verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Milin speelt de bal door. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buelinckx. Astillero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Astillero kan niet meer verder spelen. Raudnagel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 43%, Printer 57%.
mordafoka-team - Printer 3:2