Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Carnide Printer
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelinhos rent richting de bal. Styszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castelinhos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Castelinhos kan niet meer verder spelen. Baptista Silva komt het veld opgelopen.

5e minuut.
dos Tomates bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko onderschept slim de pass. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ... Malino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:1

6e minuut.
Łęgowski passt de bal in één keer door. Styszko met een sublieme pass. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ... Reguengo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:2

8e minuut.
Messi probeert naar een medespeler te passen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal zonder na te denken. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt dos Tomates de bal. dos Tomates probeert naar een medespeler te passen. Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Patriak geeft een hoge lob. Astillero maakt een snoekduik en kopt de bal. Malino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malino met een sublieme pass. Łęgowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Astillero de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:3

18e minuut.
Astillero is nu in balbezit. Astillero geeft een hoge lob. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. Malino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:4

21e minuut.
dos Tomates bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin speelt de bal door. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Astillero rent richting de bal. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves geeft een hoge lob. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel. Malino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Doboš bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboš met een sublieme pass. Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero springt en kopt de bal. Malino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Łęgowski met een sublieme pass. Doboš probeert naar een medespeler te passen. Patriak speelt de bal door. Reguengo onderschept slim de pass. Malino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:5

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Styszko de bal onder controle te krijgen. Patriak rent richting de bal. Patriak met een sublieme pass. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:6

35e minuut.
Astillero onderschept slim de pass. Astillero probeert naar een medespeler te passen. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin haalt uit met een fantastische trap. Malino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:7

36e minuut.
Patriak speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin passt de bal met de wreef. Astillero is nu in balbezit. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Łęgowski met de inworp. Gambaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto geeft een hoge lob. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Carnide 72%, Printer 28%.
UD Carnide - Printer 0:7

50e minuut.
Naves kopt de bal weg. Styszko met een sublieme pass. Milin rent richting de bal. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Gambaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto geeft een hoge lob. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Malino bokst de bal weg.

53e minuut.
Vilarinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Łęgowski de bal. Łęgowski met een sublieme pass. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin speelt de bal door. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ... Vilarinho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Milin passt de bal in één keer door. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Astillero de bal. Astillero schiet op doel. Malino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski speelt de bal door. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero krijgt zijn hoofd ertegen. Malino bokst de bal weg.

61e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Malino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:8

66e minuut.
Reguengo verovert de bal door een tackle van achteren. Reguengo probeert naar een medespeler te passen. Naves is nu in balbezit. Astillero onderschept slim de pass. Astillero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lībietis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raudnagel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Astillero onderschept slim de pass. Astillero met een sublieme pass. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:9

72e minuut.
Patriak probeert naar een medespeler te passen. Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal in één keer door. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. Malino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reguengo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patriak neemt de hoekschop. Milin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Naves geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gambaretto met een snelle inworp. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Milin is nu in balbezit. Patriak rent richting de bal. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:10

82e minuut.
Ermida rent richting de bal. Milin onderschept slim de pass. Milin passt de bal zonder na te denken. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap. Malino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Printer 0:11

83e minuut.
Naves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naves geeft een hoge lob. Łęgowski met een sublieme pass. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilarinho geeft de bal voor. Prestes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogos. Bogos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Carnide 72%, Printer 28%.
UD Carnide - Printer 0:11