Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Printer UD Carnide
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 17.8
formidable Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak onderschept slim de pass. Patriak geeft een lange en hoge pass. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 1:0

5e minuut.
Castelinhos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perspicaz de bal. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero draait met de bal, schiet en ... Malino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 2:0

19e minuut.
Sousa geeft een hoge lob. Inworp. Gambaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Styszko kan de bal niet met de borst controleren. Styszko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vilarinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malino speelt de bal door. Styszko kopt de bal weg. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vilarinho met een sublieme pass. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Patriak rent richting de bal. Patriak geeft de bal voor. Astillero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doboš passt de bal in één keer door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin geeft een lange en hoge pass. Astillero rent richting de bal. Astillero schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Astillero de bal onder controle te krijgen. Gambaretto is nu in balbezit. Gambaretto passt de bal in één keer door. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... Malino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Vilarinho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Astillero de bal. Astillero passt de bal zonder na te denken. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin schiet op doel. Malino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 3:0

41e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak geeft een hoge lob. Vilarinho probeert de bal met de borst te controleren. Astillero rent richting de bal. Astillero draait met de bal, schiet en ... Malino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bogos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prestes. Bogos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łęgowski met een snel genomen vrije trap. Milin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 23%, UD Carnide 77%.
Printer - UD Carnide 3:0

46e minuut.
Perspicaz probeert naar een medespeler te passen. Castelinhos rent richting de bal. Milin onderschept slim de pass. Milin schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Klungelig pakt Łęgowski de bal. Prestes rent richting de bal. Prestes geeft een lange en hoge pass. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 4:0

61e minuut.
Naves rent richting de bal. Naves geeft de bal voor. Inworp. Gambaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łęgowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak passt de bal in één keer door. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Malino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 5:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patriak met een snelle inworp. Ermida is nu in balbezit. Milin onderschept slim de pass. Milin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Malino met een harde bal richting middenveld. Łęgowski kopt de bal weg. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 6:0

73e minuut.
Bogos geeft de bal voor. Astillero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naves. Naves krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Malino speelt de bal door. Daar is Gambaretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambaretto met een sublieme pass. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 7:0

77e minuut.
Fartaria rent richting de bal. Patriak onderschept slim de pass. Patriak geeft een lange en hoge pass. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gambaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ermida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboš geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - UD Carnide 8:0

86e minuut.
Astillero met een sublieme pass. Milin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Reguengo ... Strafschop! Directe rode kaart, Reguengo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Reguengo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Milin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Styszko neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 15%, UD Carnide 85%.
Printer - UD Carnide 8:0