Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clubezeko Real Victory FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Vinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Azurara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pateiro is nu in balbezit. Pateiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clubezeko - Real Victory FC 1:0

7e minuut.
Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas rent richting de bal. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Narciso met een snelle inworp. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas passt de bal zonder na te denken. Bonito is nu in balbezit. Bonito schiet op doel. Felonte bokst de bal weg.

21e minuut.
Pateiro geeft een lange en hoge pass. Lumiares heeft problemen om de bal te vangen. Frederico bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrosa onderschept slim de pass. Barrosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clubezeko - Real Victory FC 2:0

29e minuut.
Barrosa is nu in balbezit. Chasqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrosa is nu in balbezit. Chasqueira rent richting de bal. Chasqueira draait met de bal, schiet en ... Dores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clubezeko - Real Victory FC 3:0

36e minuut.
Samora probeert naar een medespeler te passen. Pateiro rent richting de bal. Pateiro speelt de bal door. Chasqueira is nu in balbezit. Chasqueira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Frederico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sá Carneiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clubezeko 47%, Real Victory FC 53%.
Clubezeko - Real Victory FC 3:0

49e minuut.
Bonito rent richting de bal. Vinhas rent richting de bal. Bonito is nu in balbezit. Vinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Avelar de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Felonte probeert naar een medespeler te passen. Almansa kopt de bal weg. Avelar probeert de bal aan de voet te houden. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sá Carneiro rent richting de bal. Sá Carneiro geeft de bal voor. Barrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pateiro is nu in balbezit. Pateiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clubezeko 48%, Real Victory FC 52%.
Clubezeko - Real Victory FC 3:0