Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengar LisboaSoccer
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Matoso rent richting de bal. Matoso speelt de bal door. Ulvdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvdahl geeft een hoge lob. Franco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pires trapt de bal weg van het doel. Anjinho kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pires trapt de bal weg. Anjinho probeert de bal met de borst te controleren. Anjinho met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - LisboaSoccer 0:1

29e minuut.
Carrondo is nu in balbezit. Tynander verovert de bal door een tackle van achteren. Tynander geeft een hoge lob. Ulvdahl rent richting de bal. Ulvdahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Matoso met een sublieme pass. Franco probeert de bal aan de voet te houden. Carrondo rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - LisboaSoccer 0:2

45e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Filgueiras heeft problemen om de bal te vangen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - LisboaSoccer 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 78%, LisboaSoccer 22%.
Gengar - LisboaSoccer 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santa Cruz met de inworp. Carrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tynander onderschept slim de pass. Tynander passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Tynander is nu in balbezit. Tynander met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - LisboaSoccer 0:4

65e minuut.
Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvdahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvdahl geeft de bal voor. Tynander is nu in balbezit. Tynander geeft een hoge lob. Pires bokst de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Tynander rent richting de bal. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Azinhais speelt de bal door. Matoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoso passt de bal zonder na te denken. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - LisboaSoccer 0:5

80e minuut.
Anjinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjinho passt de bal in één keer door. Filgueiras met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - LisboaSoccer 0:6

81e minuut.
Franco passt de bal met de wreef. Tynander rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa Cruz. Santa Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 76%, LisboaSoccer 24%.
Gengar - LisboaSoccer 0:6