Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Um Domingo Qualquer Printer
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Łęgowski met een sublieme pass. Gambaretto is nu in balbezit. Gambaretto passt de bal in één keer door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal in één keer door. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Gambaretto geeft een lange en hoge pass. Martaranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak onderschept slim de pass. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Patriak passt de bal met de wreef. Daar is Styszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Um Domingo Qualquer - Printer 0:1

24e minuut.
Buitenspel voor Astillero. Goede buitenspelval van de verdediging. Medina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łęgowski speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Catana verovert de bal door een tackle van achteren. Catana passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patriak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Styszko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rubio trapt de bal weg van het doel. Łęgowski kopt de bal weg. Balsemão is nu in balbezit. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doboš bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboš geeft een hoge lob. Martaranha heeft problemen om de bal te vangen. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Um Domingo Qualquer - Printer 0:2

42e minuut.
Gambaretto geeft een lange en hoge pass. Capo kopt de bal weg. Klungelig pakt Martaranha de bal. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Um Domingo Qualquer - Printer 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Um Domingo Qualquer 78%, Printer 22%.
Um Domingo Qualquer - Printer 0:3

50e minuut.
Balsemão onderschept slim de pass. Germano bereikt de bal nog maar net als eerste. Germano geeft een lange en hoge pass. Łęgowski geeft een hoge lob. Milin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Medina trapt de bal weg. Germano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Astillero de bal onder controle te krijgen. Astillero passt de bal zonder na te denken. Milin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Styszko passt de bal zonder na te denken. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin met een sublieme pass. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gambaretto passt de bal in één keer door. Daar is Doboš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picanço is nu in balbezit. Moniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Catana rent richting de bal. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Martaranha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Styszko neemt zijn aanloop. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Astillero met een sublieme pass. Martaranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Um Domingo Qualquer - Printer 0:4

83e minuut.
Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio geeft de bal voor. Lībietis geeft een lange en hoge pass. Milin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Styszko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rubio de bal. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Um Domingo Qualquer - Printer 0:5

89e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Medina bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Um Domingo Qualquer 65%, Printer 35%.
Um Domingo Qualquer - Printer 0:5