Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Clubezeko
paty Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 21.4
incredible Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen hopeless


2e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 1:0

3e minuut.
Barrosa speelt de bal door. Klungelig pakt Chasqueira de bal. Samora is nu in balbezit. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal zonder na te denken. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 2:0

7e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Buelinckx geeft een hoge lob. Barakauskis springt en kopt de bal. Felonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 3:0

8e minuut.
Chasqueira heeft problemen om de bal te vangen. Toirac is nu in balbezit. Toirac speelt de bal door. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Staruchowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Raio de bal. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... Felonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 4:0

11e minuut.
Barakauskis rent richting de bal. Raio is nu in balbezit. Barakauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Felonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 5:0

12e minuut.
Klungelig pakt Chasqueira de bal. Samora speelt de bal door. Azurara probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Felonte bokst de bal weg.

16e minuut.
Brückner geeft de bal voor. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Felonte trapt de bal weg. Brückner kopt de bal weg. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Felonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz geeft een hoge lob. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Felonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 6:0

21e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz onderschept slim de pass. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel. Felonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 7:0

25e minuut.
Chapado geeft een hoge lob. Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal in één keer door. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 8:0

26e minuut.
Daar is Toirac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac geeft een hoge lob. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 9:0

30e minuut.
Castelão kan de bal niet met de borst controleren. Chapado rent richting de bal. Castelão schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Castelão naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Raio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raio trapt de bal weg. Brückner kopt de bal weg. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 10:0

33e minuut.
Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx onderschept slim de pass. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac passt de bal met de wreef. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Buelinckx kopt de bal weg. Staruchowicz met een sublieme pass. Raio rent richting de bal. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Felonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 11:0

40e minuut.
Toirac is nu in balbezit. Toirac passt de bal zonder na te denken. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 12:0

43e minuut.
Staruchowicz passt de bal zonder na te denken. Raio bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Staruchowicz geeft de bal voor. Barakauskis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 13:0

44e minuut.
Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Toirac geeft een lange en hoge pass. Barakauskis kan de bal niet met de borst controleren. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 29%, Clubezeko 71%.
mordafoka-team - Clubezeko 14:0

50e minuut.
Fornelos rent richting de bal. Buelinckx onderschept slim de pass. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Staruchowicz met een sublieme pass. Barakauskis is nu in balbezit. Buelinckx speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Felonte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Brückner rent richting de bal. Brückner geeft een lange en hoge pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. Felonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 15:0

57e minuut.
Brückner is nu in balbezit. Brückner geeft een hoge lob. Daar is Avelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 16:0

59e minuut.
Barakauskis kopt de bal weg. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz passt de bal in één keer door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz speelt de bal door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 17:0

63e minuut.
Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner geeft een hoge lob. Staruchowicz kopt de bal weg. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu met een sublieme pass. Daar is Chapado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapado geeft een hoge lob. Barakauskis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 18:0

66e minuut.
Barrosa probeert naar een medespeler te passen. Chasqueira met een sublieme pass. Samora probeert de bal aan de voet te houden. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel. Felonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Samora is nu in balbezit. Samora passt de bal met de wreef. Vajagić probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Felonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Niżnik speelt de bal door. Fornelos rent richting de bal. Chapado maakt een afschuwelijke overtreding. Fornelos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fornelos kan niet meer verder spelen. Aldrama komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Niżnik speelt de bal door. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx passt de bal met de wreef. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte bokst de bal weg. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 19:0

82e minuut.
Toirac rent richting de bal. Staruchowicz is nu in balbezit. Toirac rent richting de bal. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Brückner kopt de bal weg. Dantas heeft problemen om de bal te vangen. Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Raio bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz onderschept slim de pass. Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aldrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrama speelt de bal door. Buelinckx met een sublieme pass. Barakauskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Felonte bokst de bal weg. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Clubezeko 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 23%, Clubezeko 77%.
mordafoka-team - Clubezeko 20:0