Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LisboaSoccer Printer
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten outstanding
weak Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Doboš met een sublieme pass. Astillero is nu in balbezit. Styszko rent richting de bal. Styszko geeft een lange en hoge pass. Lidén is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gambaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaretto geeft de bal voor. Milin kopt de bal weg. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Astillero is nu in balbezit. Astillero haalt uit met een fantastische trap. Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:1

14e minuut.
Persgård rent richting de bal. Persgård passt de bal zonder na te denken. Doboš speelt de bal door. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:2

21e minuut.
Styszko geeft de bal voor. Modesto kopt de bal weg. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:3

23e minuut.
Inworp. Milin met de inworp. Styszko geeft een hoge lob. Astillero springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Modesto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Anjinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astillero is nu in balbezit. Astillero passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pietras met een harde bal richting middenveld. Łęgowski kopt de bal weg. Styszko speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Patriak kopt de bal weg. Klungelig pakt Matoso de bal. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:4

38e minuut.
Lībietis geeft de bal voor. Gambaretto geeft de bal voor. Daar is Persgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tynander bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos geeft een lange en hoge pass. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:5

42e minuut.
Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:6

44e minuut.
Franco met een sublieme pass. Prytz heeft problemen om de bal te vangen. Prytz passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LisboaSoccer 76%, Printer 24%.
LisboaSoccer - Printer 0:6

48e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Styszko is nu in balbezit. Styszko passt de bal in één keer door. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:7

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tynander met een snelle inworp. Łęgowski met een sublieme pass. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:8

67e minuut.
Styszko geeft de bal voor. Matoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modesto kopt de bal weg. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gambaretto met de inworp. Astillero geeft een hoge lob. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pietras trapt de bal weg van het doel. Doboš kopt de bal weg. Modesto is nu in balbezit. Astillero rent richting de bal. Astillero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:9

75e minuut.
Anjinho speelt de bal door. Gambaretto geeft een hoge lob. Daar is Persgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Styszko passt de bal in één keer door. Persgård rent richting de bal. Persgård speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Pietras bokst de bal weg. Astillero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:10

84e minuut.
Bogos geeft de bal voor. Patriak kopt de bal weg. Milin probeert de bal met de borst te controleren. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:11

88e minuut.
Doboš rent richting de bal. Doboš passt de bal zonder na te denken. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Printer 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LisboaSoccer 72%, Printer 28%.
LisboaSoccer - Printer 0:12