Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Printer LisboaSoccer
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 25
outstanding Schieten weak
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Persgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Persgård geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gambaretto met een snelle inworp. Doboš geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Astillero rent richting de bal. Astillero met een sublieme pass. Styszko speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 1:0

6e minuut.
Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto geeft een lange en hoge pass. Milin kopt de bal weg. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 2:0

10e minuut.
Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto geeft de bal voor. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gambaretto probeert naar een medespeler te passen. Modesto is nu in balbezit. Astillero onderschept slim de pass. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 3:0

16e minuut.
Klungelig pakt Franco de bal. Astillero onderschept slim de pass. Astillero passt de bal met de wreef. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 4:0

26e minuut.
Styszko rent richting de bal. Styszko speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Klungelig pakt Styszko de bal. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Matoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski passt de bal zonder na te denken. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 5:0

32e minuut.
Johansson rent richting de bal. Patriak is nu in balbezit. Patriak passt de bal zonder na te denken. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Lībietis speelt de bal door. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Łęgowski onderschept slim de pass. Łęgowski met een sublieme pass. Gambaretto geeft een hoge lob. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Łęgowski met een sublieme pass. Lidén is nu in balbezit. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 6:0

38e minuut.
Klungelig pakt Franco de bal. Astillero rent richting de bal. Astillero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin draait met de bal, schiet en ... Pietras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Anjinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styszko speelt de bal door. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ... Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 7:0

43e minuut.
Patriak probeert naar een medespeler te passen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal in één keer door. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Styszko is nu in balbezit. Styszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin haalt uit met een fantastische trap. Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 23%, LisboaSoccer 77%.
Printer - LisboaSoccer 8:0

48e minuut.
Anjinho passt de bal met de wreef. Gambaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto probeert naar een medespeler te passen. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gambaretto met een sublieme pass. Daar is Styszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styszko met een sublieme pass. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Doboš geeft de bal voor. Klungelig pakt Persgård de bal. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Astillero de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Łęgowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto geeft een lange en hoge pass. Milin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doboš speelt de bal door. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak passt de bal zonder na te denken. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pietras trapt de bal weg. Łęgowski kopt de bal weg. Styszko speelt de bal door. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 9:0

66e minuut.
Tynander met een snelle inworp. Anjinho is nu in balbezit. Anjinho geeft een hoge lob. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Łęgowski onderschept slim de pass. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 10:0

83e minuut.
Klungelig pakt Milin de bal. Milin passt de bal met de wreef. Modesto is nu in balbezit. Astillero onderschept slim de pass. Astillero schiet op doel. Pietras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lidén bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 11:0

87e minuut.
Styszko passt de bal in één keer door. Lidén rent richting de bal. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin schiet op doel. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - LisboaSoccer 12:0

87e minuut.
Franco met een sublieme pass. Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin haalt uit met een fantastische trap. Pietras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 17%, LisboaSoccer 83%.
Printer - LisboaSoccer 12:0