Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LisboaSoccer mordafoka-team
Normal Tactiek paty
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Anjinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:1

4e minuut.
Toirac passt de bal zonder na te denken. Skuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński rent richting de bal. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:2

6e minuut.
Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński met een sublieme pass. Lidén is nu in balbezit. Barakauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pietras probeert naar een medespeler te passen. Brückner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Modesto de bal. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Lidén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tynander raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

20e minuut.
Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapado met een sublieme pass. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:3

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapado met een snelle inworp. Toirac rent richting de bal. Toirac geeft een lange en hoge pass. Johansson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chapado rent richting de bal. Chapado probeert naar een medespeler te passen. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toirac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Anjinho geeft een lange en hoge pass. Vajagić geeft de bal voor. Barakauskis kopt de bal weg. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapado passt de bal met de wreef. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Pietras trapt de bal weg van het doel. Buelinckx kopt de bal weg. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Brückner is nu in balbezit. Brückner passt de bal zonder na te denken. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx geeft een hoge lob. Barakauskis springt en kopt de bal. Pietras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapado met de inworp. Toirac probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Persgård probeert naar een medespeler te passen. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx passt de bal in één keer door. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lidén heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:4

38e minuut.
Johansson is nu in balbezit. Chapado onderschept slim de pass. Chapado geeft de bal voor. Barakauskis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:5

42e minuut.
Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński passt de bal in één keer door. Barakauskis is nu in balbezit. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Pietras bokst de bal weg. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lidén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Toirac is nu in balbezit. Toirac passt de bal in één keer door. Skuczyński is nu in balbezit. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner geeft de bal voor. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LisboaSoccer 85%, mordafoka-team 15%.
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:6

48e minuut.
Brückner rent richting de bal. Brückner passt de bal met de wreef. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Modesto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Brückner geeft de bal voor. Modesto kopt de bal weg. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. Pietras bokst de bal weg.

52e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modesto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lidén zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vajagić rent richting de bal. Vajagić geeft een hoge lob. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:7

54e minuut.
Anjinho speelt de bal door. Buelinckx met een sublieme pass. Barakauskis rent richting de bal. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Buelinckx geeft een hoge lob. Skuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński met een sublieme pass. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac schiet op doel. Pietras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:8

60e minuut.
Brückner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx passt de bal zonder na te denken. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vajagić speelt de bal door. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner passt de bal in één keer door. Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Modesto geeft een lange en hoge pass. Ibănescu kopt de bal weg. Brückner geeft de bal voor. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Klungelig pakt Persgård de bal. Skuczyński probeert naar een medespeler te passen. Modesto geeft de bal voor. Vajagić geeft de bal voor. Barakauskis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Niżnik kopt de bal weg. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac rent richting de bal. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Skuczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sperlecchi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sperlecchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis probeert naar een medespeler te passen. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi geeft de bal voor. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel. Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barakauskis onderschept slim de pass. Sperlecchi is nu in balbezit. Sperlecchi passt de bal in één keer door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ... Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:9

80e minuut.
Buelinckx geeft een hoge lob. Lidén speelt de bal door. Klungelig pakt Anjinho de bal. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:10

86e minuut.
Persgård is nu in balbezit. Brückner onderschept slim de pass. Brückner speelt de bal door. Toirac is nu in balbezit. Toirac geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chapado probeert naar een medespeler te passen. Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal zonder na te denken. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner geeft een lange en hoge pass. Pietras bokst de bal weg. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LisboaSoccer 79%, mordafoka-team 21%.
LisboaSoccer - mordafoka-team 0:11