Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Um Domingo Qualquer Gengar
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Inworp. Bizarrinho met de inworp. Carrondo is nu in balbezit. Picanço verovert de bal door een tackle van achteren. Picanço geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carqueja kan de bal niet met de borst controleren. Moniz rent richting de bal. Moniz haalt uit met een fantastische trap. Pires kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carqueja rent richting de bal. Carqueja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arosa met de inworp. Picanço geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Um Domingo Qualquer - Gengar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Um Domingo Qualquer 34%, Gengar 66%.
Um Domingo Qualquer - Gengar 1:0

52e minuut.
Daar is Futre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catana is nu in balbezit. Catana passt de bal met de wreef. Picanço heeft problemen om de bal te vangen. Picanço schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Um Domingo Qualquer 35%, Gengar 65%.
Um Domingo Qualquer - Gengar 1:0