Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengar Um Domingo Qualquer
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 23
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Futre is nu in balbezit. Catana verovert de bal door een tackle van achteren. Catana met een sublieme pass. Moniz is nu in balbezit. Moniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Picanço passt de bal met de wreef. Catana bereikt de bal nog maar net als eerste. Catana passt de bal met de wreef. Picanço bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanço draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cabeças probeert naar een medespeler te passen. Futre is nu in balbezit. Met opzet legt Arosa zijn tegenspeler op de grond. Arosa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Picanço raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Balsemão verovert de bal door een tackle van achteren. Canha is nu in balbezit. Balsemão verovert de bal door een tackle van achteren. Balsemão passt de bal zonder na te denken. Bizarrinho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bizarrinho onderschept slim de pass. Bizarrinho passt de bal in één keer door. Carqueja rent richting de bal. Moniz verovert de bal door een tackle van achteren. Moniz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Balsemão rent richting de bal. Azinhais onderschept slim de pass. Azinhais passt de bal in één keer door. Gurgel rent richting de bal. Gurgel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 66%, Um Domingo Qualquer 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gengar - Um Domingo Qualquer 0:0

60e minuut.
Futre met een sublieme pass. Catana bereikt de bal nog maar net als eerste. Catana met een sublieme pass. Moniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 64%, Um Domingo Qualquer 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gengar - Um Domingo Qualquer 0:0