Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Printer Gengar
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 16.5
uitmuntend Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Styszko speelt de bal door. Astillero is nu in balbezit. Astillero passt de bal zonder na te denken. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 1:0

7e minuut.
Azinhais probeert de bal aan de voet te houden. Milin is nu in balbezit. Milin speelt de bal door. Astillero is nu in balbezit. Astillero haalt uit met een fantastische trap. Pires verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 2:0

9e minuut.
Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Patriak rent richting de bal. Patriak geeft een hoge lob. Astillero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gambaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Styszko geeft de bal voor. Milin krijgt zijn hoofd ertegen. Pires maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 3:0

18e minuut.
Peixoto speelt de bal door. Klungelig pakt Gurgel de bal. Futre rent richting de bal. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 4:0

22e minuut.
Carrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboš onderschept slim de pass. Doboš probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak speelt de bal door. Carqueja bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero onderschept slim de pass. Astillero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 5:0

26e minuut.
Astillero is nu in balbezit. Astillero passt de bal in één keer door. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 6:0

28e minuut.
Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero passt de bal in één keer door. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 7:0

31e minuut.
Patriak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carqueja de bal. Styszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Milin de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... Pires bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 8:0

41e minuut.
Styszko is nu in balbezit. Styszko passt de bal zonder na te denken. Milin rent richting de bal. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 9:0

42e minuut.
Patriak kopt de bal weg. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrondo maakt een afschuwelijke overtreding. Carrondo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Filgueiras geeft een hoge lob. Inworp. Patriak met een snelle inworp. Styszko probeert de bal met de borst te controleren. Styszko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 14%, Gengar 86%.
Printer - Gengar 9:0

46e minuut.
Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 10:0

49e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 11:0

55e minuut.
Patriak speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin geeft een lange en hoge pass. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko passt de bal met de wreef. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gambaretto speelt de bal door. Astillero rent richting de bal. Carqueja begaat een overtreding. Carqueja krijgt een gele kaart. Astillero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gambaretto met een snel genomen vrije trap. Filgueiras onderschept slim de pass. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko passt de bal in één keer door. Filgueiras is nu in balbezit. Milin onderschept slim de pass. Milin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 12:0

73e minuut.
Cabeças probeert de bal aan de voet te houden. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal zonder na te denken. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 13:0

76e minuut.
Pires trapt de bal weg. Peixoto kopt de bal weg. Styszko speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pires met een sublieme pass. Łęgowski kopt de bal weg. Doboš probeert naar een medespeler te passen. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pires trapt de bal weg van het doel. Doboš kopt de bal weg. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 14:0

82e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin passt de bal zonder na te denken. Astillero heeft problemen om de bal te vangen. Astillero schiet op doel. Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Gengar 15:0

87e minuut.
Filgueiras passt de bal zonder na te denken. Patriak met een sublieme pass. Doboš speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

88e minuut.
Łęgowski kopt de bal weg. Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko passt de bal in één keer door. Astillero rent richting de bal. Astillero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pires met een harde bal richting middenveld. Daar is Doboš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboš passt de bal met de wreef. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 9%, Gengar 91%.
Printer - Gengar 15:0