Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Carnide Clubezeko
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Samora probeert naar een medespeler te passen. dos Tomates bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrosa. Barrosa krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. dos Tomates bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Tomates passt de bal met de wreef. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Clubezeko 1:0

13e minuut.
Chasqueira heeft problemen om de bal te vangen. Barrosa is nu in balbezit. dos Tomates rent richting de bal. Chasqueira onderschept slim de pass. Chasqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Samora met een snelle inworp. Pateiro bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Tomates speelt de bal door. Barrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrosa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vilarinho speelt de bal door. Prestes is nu in balbezit. Castelão is nu in balbezit. Prestes onderschept slim de pass. Prestes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista Silva haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Raio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Carnide 46%, Clubezeko 54%.
UD Carnide - Clubezeko 1:0

52e minuut.
Raio geeft een hoge lob. Inworp. Prestes met de inworp. Baptista Silva rent richting de bal. Baptista Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz draait met de bal, schiet en ... Felonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Carnide - Clubezeko 2:0

63e minuut.
Reguengo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pateiro met een snelle inworp. Barrosa rent richting de bal. Barrosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Naves rent richting de bal. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas geeft een hoge lob. Chasqueira is nu in balbezit. Chasqueira haalt uit met een fantastische trap. Malino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Carnide 45%, Clubezeko 55%.
UD Carnide - Clubezeko 2:0