Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Printer Real Victory FC
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 19.8
excellent Schieten poor
average Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Styszko de bal. Styszko passt de bal zonder na te denken. Łęgowski met een sublieme pass. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin passt de bal met de wreef. Astillero heeft problemen om de bal te vangen. Astillero draait met de bal, schiet en ... Gaivota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patriak neemt de hoekschop. Astillero krijgt zijn hoofd ertegen. Cerdeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 1:0

12e minuut.
Sá Carneiro is nu in balbezit. Astillero onderschept slim de pass. Astillero speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 2:0

16e minuut.
Astillero heeft problemen om de bal te vangen. Gaivota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astillero. Astillero krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bogos kopt de bal weg. Sá Carneiro kan de bal niet met de borst controleren. Doboš speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Narciso geeft een lange en hoge pass. Styszko probeert de bal aan de voet te houden. Astillero speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 3:0

31e minuut.
Doboš met een sublieme pass. Klungelig pakt Astillero de bal. Gaivota bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doboš kopt de bal weg. Styszko rent richting de bal. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 4:0

38e minuut.
Sá Carneiro is nu in balbezit. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero speelt de bal door. Teotónio verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak geeft een hoge lob. Cerdeira bokst de bal weg. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 5:0

42e minuut.
Doboš rent richting de bal. Doboš passt de bal zonder na te denken. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 6:0

45e minuut.
Milin probeert naar een medespeler te passen. Gaivota rent richting de bal. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero haalt uit met een fantastische trap. Cerdeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 29%, Real Victory FC 71%.
Printer - Real Victory FC 7:0

49e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft een hoge lob. Astillero is nu in balbezit. Astillero draait met de bal, schiet en ... Cerdeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 8:0

57e minuut.
Astillero passt de bal in één keer door. Doboš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinho begaat een overtreding. Vinho krijgt een gele kaart. Doboš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doboš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milin geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Astillero de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Styszko passt de bal in één keer door. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero springt en kopt de bal. Cerdeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Teotónio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patriak met een snelle inworp. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Astillero de bal. Astillero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 9:0

72e minuut.
Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero passt de bal in één keer door. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel. Cerdeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Printer - Real Victory FC 10:0

78e minuut.
Doboš passt de bal met de wreef. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal zonder na te denken. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Doboš verovert de bal door een tackle van achteren. Doboš speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak rent richting de bal. Patriak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Teotónio trapt de bal weg van het doel. Łęgowski kopt de bal weg. Styszko speelt de bal door. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. Cerdeira bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gambaretto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaivota kopt de bal weg. Styszko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Printer 24%, Real Victory FC 76%.
Printer - Real Victory FC 10:0