Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Victory FC Printer
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten outstanding
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Bogos geeft een lange en hoge pass. Astillero rent richting de bal. Frederico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frederico krijgt een gele kaart. Astillero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łęgowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Cerdeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:1

4e minuut.
Teotónio verovert de bal door een tackle van achteren. Teotónio speelt de bal door. Łęgowski speelt de bal door. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:2

6e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak geeft de bal voor. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. Cerdeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:3

9e minuut.
Milin heeft problemen om de bal te vangen. Almansa onderschept slim de pass. Patriak onderschept slim de pass. Patriak geeft een lange en hoge pass. Astillero krijgt zijn hoofd ertegen. Cerdeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Astillero rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:4

17e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ... Vinho probeert de bal aan de voet te houden. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:5

20e minuut.
Almansa is nu in balbezit. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. Cerdeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:6

23e minuut.
Gaivota is nu in balbezit. Astillero onderschept slim de pass. Astillero speelt de bal door. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Łęgowski met een sublieme pass. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin passt de bal in één keer door. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero met een sublieme pass. Teotónio rent richting de bal. Milin onderschept slim de pass. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teotónio met een harde bal richting middenveld. Astillero kopt de bal weg. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gambaretto passt de bal met de wreef. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astillero rent richting de bal. Astillero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaretto is nu in balbezit. Gambaretto geeft een hoge lob. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerdeira bokst de bal weg.

38e minuut.
Styszko heeft problemen om de bal te vangen. Astillero rent richting de bal. Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. Cerdeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:7

42e minuut.
Frederico is nu in balbezit. Gambaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bota zijn tegenspeler op de grond. Bota is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Gambaretto speelt de bal door. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero geeft een lange en hoge pass. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victory FC 85%, Printer 15%.
Real Victory FC - Printer 0:7

49e minuut.
Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero passt de bal met de wreef. Vinho heeft problemen om de bal te vangen. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Cerdeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:8

51e minuut.
Almansa met de inworp. Vinho is nu in balbezit. Patriak met een sublieme pass. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:9

58e minuut.
Narciso is nu in balbezit. Gambaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaretto probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:10

68e minuut.
Astillero onderschept slim de pass. Astillero passt de bal met de wreef. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero passt de bal in één keer door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:11

72e minuut.
Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin geeft een lange en hoge pass. Astillero is nu in balbezit. Astillero haalt uit met een fantastische trap. Cerdeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto geeft de bal voor. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:12

75e minuut.
Doboš met een sublieme pass. Patriak rent richting de bal. Patriak speelt de bal door. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Narciso heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łęgowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Teotónio trapt de bal weg van het doel. Łęgowski kopt de bal weg. Gambaretto met een sublieme pass. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victory FC - Printer 0:13

80e minuut.
Bonito is nu in balbezit. Bonito geeft een hoge lob. Styszko speelt de bal door. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gambaretto kopt de bal weg. Daar is Frederico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styszko met een sublieme pass. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doboš kopt de bal weg. Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal in één keer door. Astillero rent richting de bal. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victory FC 78%, Printer 22%.
Real Victory FC - Printer 0:13