Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengar mordafoka-team
Normal Tactiek paty
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.2 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis passt de bal zonder na te denken. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Brückner geeft een lange en hoge pass. Barakauskis krijgt zijn hoofd ertegen. Filgueiras kopt de bal weg. Buelinckx controleert de bal met de borst. Buelinckx geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:1

10e minuut.
Skuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skuczyński geeft de bal voor. Toirac rent richting de bal. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Toirac onderschept slim de pass. Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński schiet op doel. Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:2

13e minuut.
Carqueja bereikt de bal nog maar net als eerste. Carqueja geeft de bal voor. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. Pires bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:3

15e minuut.
Sonhador met de inworp. Futre rent richting de bal. Toirac begaat een overtreding. Toirac krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Brückner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buelinckx de bal. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:4

19e minuut.
Filgueiras kopt de bal weg. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac geeft een hoge lob. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:5

22e minuut.
Daar is Buelinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto is nu in balbezit. Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Barakauskis springt en kopt de bal. Pires bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:6

24e minuut.
Peixoto passt de bal in één keer door. Gaca speelt de bal door. Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrondo verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx geeft de bal voor. Paal! Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:7

26e minuut.
Gaca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raftl komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Carqueja geeft een hoge lob. Sonhador probeert de bal met de borst te controleren. Brückner geeft een lange en hoge pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brückner probeert naar een medespeler te passen. Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Toirac passt de bal met de wreef. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pires verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonhador is nu in balbezit. Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik geeft een hoge lob. Barakauskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:8

45e minuut.
Brückner speelt de bal door. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac speelt de bal door. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 86%, mordafoka-team 14%.
Gengar - mordafoka-team 0:8

47e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis geeft een lange en hoge pass. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Pires bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapado met een snelle inworp. Santa Cruz speelt de bal door. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik speelt de bal door. Brückner met een sublieme pass. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Pires bokst de bal weg. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac draait met de bal, schiet en ... Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:9

55e minuut.
Daar is Carqueja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carqueja speelt de bal door. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pires trapt de bal weg. Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrondo onderschept slim de pass. Toirac onderschept slim de pass. Toirac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barakauskis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:10

58e minuut.
Brückner kopt de bal weg. Carqueja heeft problemen om de bal te vangen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pires werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:11

61e minuut.
Toirac met een sublieme pass. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński schiet op doel. Pires probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Staruchowicz passt de bal in één keer door. Chapado is nu in balbezit. Chapado passt de bal in één keer door. Ibănescu geeft de bal voor. Barakauskis heeft problemen om de bal te vangen. Pires verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barakauskis probeert de bal met de borst te controleren. Barakauskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Brückner probeert de bal met de borst te controleren. Brückner met een sublieme pass. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chapado geeft een hoge lob. Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Toirac passt de bal zonder na te denken. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:12

74e minuut.
Carqueja geeft een lange en hoge pass. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:13

76e minuut.
Skuczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toirac de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:14

80e minuut.
Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński passt de bal met de wreef. Barakauskis is nu in balbezit. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barakauskis probeert de bal aan de voet te houden. Skuczyński speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:15

82e minuut.
Barakauskis passt de bal in één keer door. Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal in één keer door. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:16

85e minuut.
Toirac rent richting de bal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac is nu in balbezit. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:17

86e minuut.
Toirac met een sublieme pass. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner passt de bal zonder na te denken. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chapado is nu in balbezit. Chapado speelt de bal door. Buelinckx speelt de bal door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Toirac rent richting de bal. Skuczyński rent richting de bal. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - mordafoka-team 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 83%, mordafoka-team 17%.
Gengar - mordafoka-team 0:18