Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chã FC Caricas
Normal Tactiek frente
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Zamoyski onderschept slim de pass. Zamoyski passt de bal zonder na te denken. Krupiński rent richting de bal. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:1

4e minuut.
Patrão probeert naar een medespeler te passen. Silva kopt de bal weg. Chosloco speelt de bal door. Gravata is nu in balbezit. Gravata schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Zamoyski kopt de bal weg. Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński is nu in balbezit. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chosloco is nu in balbezit. Krupiński rent richting de bal. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata draait met de bal, schiet en ... Patrão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:2

12e minuut.
Carnegie rent richting de bal. Carnegie passt de bal met de wreef. Gravata heeft problemen om de bal te vangen. Chosloco is nu in balbezit. Chosloco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:3

13e minuut.
Chosloco passt de bal zonder na te denken. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński draait met de bal, schiet en ... Campilho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Camarão is nu in balbezit. Zamoyski onderschept slim de pass. Zamoyski met een sublieme pass. Gravata is nu in balbezit. Gravata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sampaio rent richting de bal. Gravata verovert de bal door een tackle van achteren. Gravata met een sublieme pass. Chosloco is nu in balbezit. Chosloco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Castanhinha probeert naar een medespeler te passen. Leão kan de bal niet met de borst controleren. Gravata rent richting de bal. Gravata passt de bal zonder na te denken. Chosloco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:4

31e minuut.
Zamoyski speelt de bal door. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie passt de bal in één keer door. Gravata is nu in balbezit. Gravata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zamoyski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarão. Zamoyski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamoyski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gravata springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:5

36e minuut.
Doseděl met een sublieme pass. Carnegie is nu in balbezit. Carnegie speelt de bal door. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:6

40e minuut.
Carnegie speelt de bal door. Chosloco rent richting de bal. Chosloco probeert naar een medespeler te passen. Gravata is nu in balbezit. Gravata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chã FC 71%, Caricas 29%.
Chã FC - Caricas 0:6

47e minuut.
Krupiński onderschept slim de pass. Krupiński geeft de bal voor. Gravata is nu in balbezit. Gravata schiet op doel. Patrão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:7

52e minuut.
Chosloco is nu in balbezit. Chosloco passt de bal met de wreef. Gravata rent richting de bal. Gravata haalt uit met een fantastische trap. Patrão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:8

56e minuut.
Chosloco rent richting de bal. Chosloco passt de bal in één keer door. Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:9

59e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chosloco de bal. Chosloco schiet op doel. Patrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Goulão rent richting de bal. Malino verovert de bal door een tackle van achteren. Malino geeft de bal voor. Gravata is nu in balbezit. Gravata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:10

66e minuut.
Carnegie onderschept slim de pass. Carnegie met een sublieme pass. Gravata is nu in balbezit. Gravata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carvalhais de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chosloco rent richting de bal. Campilho rent richting de bal. Chosloco onderschept slim de pass. Chosloco schiet op doel. Patrão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Silva met een sublieme pass. Chosloco heeft problemen om de bal te vangen. Chosloco passt de bal in één keer door. Gravata rent richting de bal. Gravata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Balsemco onderschept slim de pass. Balsemco met een sublieme pass. Zamoyski is nu in balbezit. Clementino onderschept slim de pass. Clementino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Krupiński is nu in balbezit. Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco passt de bal zonder na te denken. Gravata rent richting de bal. Gravata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chã FC - Caricas 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chã FC 66%, Caricas 34%.
Chã FC - Caricas 0:11