Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Bravo Chã FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 23.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Goulão is nu in balbezit. Bufarda onderschept slim de pass. Tomás bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsemco is nu in balbezit. Balsemco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sampaio passt de bal met de wreef. Caravela bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravela geeft een hoge lob. Clementino is nu in balbezit. Clementino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Chã FC 0:1

18e minuut.
Penicheiro speelt de bal door. Sampaio rent richting de bal. Sampaio passt de bal zonder na te denken. Goulão rent richting de bal. Goulão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Balsemco verovert de bal door een tackle van achteren. Faico onderschept slim de pass. Faico probeert naar een medespeler te passen. Ovelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Goulão kopt de bal weg. Alderete probeert de bal aan de voet te houden. Goulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão haalt uit met een fantastische trap. Alderete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Curto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carvalhais de bal onder controle te krijgen. Ovelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelha draait met de bal, schiet en ... Patrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Bravo 56%, Chã FC 44%.
Rio Bravo - Chã FC 0:1

53e minuut.
Militão kopt de bal weg. Bufarda heeft problemen om de bal te vangen. Goulão rent richting de bal. Goulão draait met de bal, schiet en ... Rico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Chã FC 0:2

61e minuut.
Balsemco geeft een lange en hoge pass. Bufarda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Goulão de bal onder controle te krijgen. Balsemco bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsemco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Patrão trapt de bal weg. Militão kopt de bal weg. Goulão is nu in balbezit. Goulão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sampaio speelt de bal door. Militão bereikt de bal nog maar net als eerste. Militão met een sublieme pass. Goulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão schiet op doel. Rico bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Bravo 66%, Chã FC 34%.
Rio Bravo - Chã FC 0:2