Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novato 100€uros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Arribana rent richting de bal. Arribana geeft een lange en hoge pass. Amor kopt de bal weg. Nao Veuma rent richting de bal. Nao Veuma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Farrajota is nu in balbezit. Nao Veuma is nu in balbezit. Nao Veuma draait met de bal, schiet en ... Gomes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Novato - 100€uros 0:1

19e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunta verovert de bal door een tackle van achteren. Bezunta probeert naar een medespeler te passen. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
da Horta rent richting de bal. da Horta geeft een hoge lob. Pesqueira probeert de bal aan de voet te houden. Bezunta rent richting de bal. Bezunta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novato 61%, 100€uros 39%.
Novato - 100€uros 0:1

46e minuut.
Farrajota probeert naar een medespeler te passen. Nao Veuma heeft problemen om de bal te vangen. Bezunta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bezunta krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pinto speelt de bal door. Gomes is nu in balbezit. Farrajota verovert de bal door een tackle van achteren. Nao Veuma is nu in balbezit. Nao Veuma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Amor bereikt de bal nog maar net als eerste. Amor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gomes de bal. Farrajota rent richting de bal. Farrajota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Santinho geeft de bal voor. Amor kopt de bal weg. Daar is Nao Veuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. da Horta geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novato - 100€uros 1:1

70e minuut.
Melro met een sublieme pass. Farrajota is nu in balbezit. da Horta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Horta krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mendia speelt de bal door. Amor rent richting de bal. Bezunta onderschept slim de pass. Vinho do Porto is nu in balbezit. Vinho do Porto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novato 65%, 100€uros 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novato - 100€uros 1:1