Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Arriaga FC Chã FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 22.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patrão trapt de bal weg van het doel. Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goulão de bal. Goulão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Arriaga FC - Chã FC 0:1

20e minuut.
Inworp. da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sampaio rent richting de bal. Cumano rent richting de bal. Cumano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
da Silva met een sublieme pass. Daar is Arrepiado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentim rent richting de bal. Arrepiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
da Silva met de inworp. Valentim is nu in balbezit. Valentim geeft een lange en hoge pass. Verde kopt de bal weg. Arrepiado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valentim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim speelt de bal door. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Arriaga FC - Chã FC 1:1

38e minuut.
Mourinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calmita is nu in balbezit. Calmita passt de bal in één keer door. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Arriaga FC - Chã FC 2:1

41e minuut.
da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balsemco. da Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valentim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verde probeert de bal aan de voet te houden. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caravela zal de hoekschop nemen. Cumano heeft problemen om de bal te vangen. Clementino is nu in balbezit. Clementino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Arriaga FC 44%, Chã FC 56%.
Vila Arriaga FC - Chã FC 2:1

47e minuut.
Calmita kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrepiado de bal. Leão is nu in balbezit. Valentim rent richting de bal. Valentim schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Patrão trapt de bal weg. Clementino kopt de bal weg. Klungelig pakt Sampaio de bal. Arrepiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrepiado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Patrão met een harde bal richting middenveld. Cumano kopt de bal weg. Valentim rent richting de bal. Valentim draait met de bal, schiet en ... Patrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verde neemt de hoekschop. Calmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmita draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Calmita geeft een lange en hoge pass. Patrão probeert naar een medespeler te passen. Verde kopt de bal weg. Valentim rent richting de bal. Valentim passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Balsemco rent richting de bal. Calmita onderschept slim de pass. Calmita passt de bal in één keer door. Valentim is nu in balbezit. Valentim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Patrão met een harde bal richting middenveld. Verde probeert de bal met de borst te controleren. Verde speelt de bal door. Valentim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Calmita passt de bal zonder na te denken. Arrepiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Campilho is nu in balbezit. Arrepiado onderschept slim de pass. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Arrepiado passt de bal in één keer door. Calmita is nu in balbezit. Calmita speelt de bal door. Valentim is nu in balbezit. Valentim draait met de bal, schiet en ... Patrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Leão is nu in balbezit. Calmita onderschept slim de pass. Calmita passt de bal zonder na te denken. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado schiet op doel. Patrão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Arriaga FC 33%, Chã FC 67%.
Vila Arriaga FC - Chã FC 2:1